wyszukanych pozycji: 9
Effect of THI changes on haematobiochemical and hormonal parameters
ISBN: 9783659873935 / Angielski / Miękka / 2019 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Effect van THI-veranderingen op hematobiochemische en hormonale parameters
ISBN: 9786203647433 / Holenderski / Miękka / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Einfluss von THI-Veränderungen auf hämatobiochemische und hormonelle Parameter
ISBN: 9786203647396 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Effetto dei cambiamenti di THI sui parametri ematobiochimici e ormonali
ISBN: 9786203647426 / Włoski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Efeito das alterações do THI nos parâmetros hemato-bioquímicos e hormonais
ISBN: 9786203647457 / Portugalski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Effet des changements de THI sur les paramètres hématobiochimiques et hormonaux
ISBN: 9786203647419 / Francuski / Miękka / 2021 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Wplyw zmian THI na parametry hematobiochemiczne i hormonalne
ISBN: 9786203647440 / Polski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
252,48 zł |
Predictive Analytics Using Statistics and Big Data: Concepts and Modeling
ISBN: 9789811490507 / Angielski / Miękka / 2020 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
215,57 zł |
Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes
ISBN: 9783659688652 / Angielski / Miękka / 2015 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservation of carrots with an ultimate aim of improving storability by reducing its moisture content. Total drying time considerably reduced with increase in drying temperature from 55 to 75 0C. The constant rate period was found to be absent, only falling rate period was observed in all the experimental conditions. The Page model described the drying behavior of carrot cubes satisfactorily. The rehydration ratio increased with increased drying...
Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservat...
|
|
cena:
183,50 zł |