wyszukanych pozycji: 14
![]() |
Effect of THI changes on haematobiochemical and hormonal parameters
ISBN: 9783659873935 / Angielski / Miękka / 2019 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Effet des changements de THI sur les paramètres hématobiochimiques et hormonaux
ISBN: 9786203647419 / Francuski / Miękka / 2021 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Efeito das alterações do THI nos parâmetros hemato-bioquímicos e hormonais
ISBN: 9786203647457 / Portugalski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Einfluss von THI-Veränderungen auf hämatobiochemische und hormonelle Parameter
ISBN: 9786203647396 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 104 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Wplyw zmian THI na parametry hematobiochemiczne i hormonalne
ISBN: 9786203647440 / Polski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Effetto dei cambiamenti di THI sui parametri ematobiochimici e ormonali
ISBN: 9786203647426 / Włoski / Miękka / 2021 / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Effect van THI-veranderingen op hematobiochemische en hormonale parameters
ISBN: 9786203647433 / Holenderski / Miękka / 100 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
246,14 zł |
![]() |
Modélisation et optimisation du séchage par lit fluidisé à air chaud de cubes de carottes
ISBN: 9786209135200 / Francuski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La carotte est l'un des principaux légumes-racines cultivés dans le monde entier pour être consommés frais. Le séchage est la méthode la plus importante pour la conservation des carottes, l'objectif final étant d'améliorer leur aptitude au stockage en réduisant leur teneur en humidité. La durée totale du séchage a été considérablement réduite grâce à l'augmentation de la température de séchage de 55 à 75 °C. Aucune période à vitesse constante n'a été observée, seule une période à vitesse décroissante a été constatée dans toutes les conditions expérimentales....
La carotte est l'un des principaux légumes-racines cultivés dans le monde entier pour être consommés frais. Le séchage est la méthode la plus im...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Modelagem e otimização da secagem em leito fluidizado de ar quente de cubos de cenoura
ISBN: 9786209132643 / Portugalski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Modellizzazione e ottimizzazione dell'essiccazione in letto fluido ad aria calda di cubetti di carota
ISBN: 9786209127526 / Włoski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Modelowanie i optymalizacja suszenia kostek marchwi w fluidyzowanym zlozu goracego powietrza
ISBN: 9786209130083 / Polski / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Modellierung und Optimierung der Heißluft-Wirbelschichttrocknung von Karottenwürfeln
ISBN: 9786209122408 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Karotten gehören zu den wichtigsten Wurzelgemüsen, die weltweit für den Verzehr als frische Wurzeln angebaut werden. Die Trocknung ist die wichtigste Methode zur Konservierung von Karotten, mit dem Ziel, ihre Lagerfähigkeit durch Verringerung ihres Feuchtigkeitsgehalts zu verbessern. Die Gesamttrocknungszeit wurde durch eine Erhöhung der Trocknungstemperatur von 55 auf 75 °C erheblich verkürzt. Es wurde festgestellt, dass es keine Phase mit konstanter Trocknungsrate gab, sondern unter allen Versuchsbedingungen nur eine Phase mit fallender Trocknungsrate beobachtet wurde. Das...
Karotten gehören zu den wichtigsten Wurzelgemüsen, die weltweit für den Verzehr als frische Wurzeln angebaut werden. Die Trocknung ist die wichtigs...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Predictive Analytics Using Statistics and Big Data: Concepts and Modeling
ISBN: 9789811490507 / Angielski / Miękka / 2020 / 124 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
189,65 zł |
![]() |
Modeling and Optimization Hot Air Fluidized Bed Drying of Carrot Cubes
ISBN: 9783659688652 / Angielski / Miękka / 2015 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservation of carrots with an ultimate aim of improving storability by reducing its moisture content. Total drying time considerably reduced with increase in drying temperature from 55 to 75 0C. The constant rate period was found to be absent, only falling rate period was observed in all the experimental conditions. The Page model described the drying behavior of carrot cubes satisfactorily. The rehydration ratio increased with increased drying...
Carrot is one of the important root crops cultivated throughout the world for freshly edible roots.. Drying is the most important method for preservat...
|
cena:
178,89 zł |