• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Arif Saqib » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 8

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Auswirkungen von zugesetzten Pentosanen auf die Brotqualität Akbar, Qurrat-ul-Ain, Arif, Saqib, Khurshid, Salman 9786208593636
Auswirkungen von zugesetzten Pentosanen auf die Brotqualität

ISBN: 9786208593636 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 68 str.

ISBN: 9786208593636/Niemiecki/Miękka/2025/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Saqib Arif; Salman Khurshid
Es wurde lange spekuliert, dass Variationen in der Art und Menge von Pentosanen der Grund für unterschiedliche Verarbeitungs- und Qualitätsmerkmale der aus verschiedenen Weizensorten hergestellten Produkte sein könnten. Die in diesem Buch vorgestellte Arbeit ist in diesem Zusammenhang ein bedeutender Beitrag, da sie das Thema auf bisher umfassendste Weise aus einer Vielzahl von Perspektiven behandelt und viele neue Erkenntnisse zum Verständnis des komplexen Zusammenspiels zwischen den Pentosan-Gehalten und -Arten und den wichtigsten Eigenschaften, die die Leistung von Mehlen für die...
Es wurde lange spekuliert, dass Variationen in der Art und Menge von Pentosanen der Grund für unterschiedliche Verarbeitungs- und Qualitätsmerkmale ...
cena: 160,58

 Impatto dei pentosani aggiunti sulla qualità del pane Akbar, Qurrat-ul-Ain, Arif, Saqib, Khurshid, Salman 9786208593667
Impatto dei pentosani aggiunti sulla qualità del pane

ISBN: 9786208593667 / Włoski / Miękka / 2025 / 68 str.

ISBN: 9786208593667/Włoski/Miękka/2025/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Saqib Arif; Salman Khurshid
cena: 160,58

 Impact des pentosanes ajoutés sur la qualité du pain Akbar, Qurrat-ul-Ain, Arif, Saqib, Khurshid, Salman 9786208593643
Impact des pentosanes ajoutés sur la qualité du pain

ISBN: 9786208593643 / Francuski / Miękka / 2025 / 68 str.

ISBN: 9786208593643/Francuski/Miękka/2025/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Saqib Arif; Salman Khurshid
On a longtemps pensé que les variations du type et de la teneur en pentosanes pouvaient être à l'origine des différentes caractéristiques de transformation et de qualité des produits fabriqués à partir de différentes variétés de blé. Le travail présenté dans ce livre est une contribution significative dans ce contexte, car il aborde la question de la manière la plus complète à ce jour, à partir d'une multitude de dimensions, et apporte beaucoup de nouvelles connaissances pour comprendre l'interaction complexe entre les niveaux et les types de pentosanes et les...
On a longtemps pensé que les variations du type et de la teneur en pentosanes pouvaient être à l'origine des différentes caractéristiques de tran...
cena: 160,58

 Impacto dos pentosanos adicionados na qualidade do pão Akbar, Qurrat-ul-Ain, Arif, Saqib, Khurshid, Salman 9786208593674
Impacto dos pentosanos adicionados na qualidade do pão

ISBN: 9786208593674 / Portugalski / Miękka / 2025 / 68 str.

ISBN: 9786208593674/Portugalski/Miękka/2025/68 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Saqib Arif; Salman Khurshid
cena: 160,58

 Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan Akbar, Qurrat-ul-Ain; Yousaf, Shahid; Arif, Saqib 9783659902703
Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan

ISBN: 9783659902703 / Angielski / Miękka / 2016 / 64 str.

ISBN: 9783659902703/Angielski/Miękka/2016/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Shahid Yousaf; Saqib Arif
cena: 160,58

 Impact of added pentosans on bread quality Akbar, Qurrat-ul-Ain; Arif, Saqib; Khurshid, Salman 9783659893117
Impact of added pentosans on bread quality

ISBN: 9783659893117 / Angielski / Miękka / 2016 / 80 str.

ISBN: 9783659893117/Angielski/Miękka/2016/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Qurrat-ul-Ain Akbar; Saqib Arif; Salman Khurshid
cena: 160,58

 Role of Pentosans in Determining Wheat Dough Characteristics : Pentosan's role in wheat dough Arif, Saqib; Afzal, Qurrat ul Ain; Ahmed, Mubarik 9783659451775
Role of Pentosans in Determining Wheat Dough Characteristics : Pentosan's role in wheat dough

ISBN: 9783659451775 / Angielski / Miękka / 2013 / 84 str.

ISBN: 9783659451775/Angielski/Miękka/2013/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Saqib Arif; Qurrat ul Ain Afzal; Mubarik Ahmed
cena: 178,47

 Influence of Pentosans on Pasting Properties of Hard Wheat Flours Arif Saqib                               Afzal Qurrat Ul Ain                      Hasnain Abid 9783659438622
Influence of Pentosans on Pasting Properties of Hard Wheat Flours

ISBN: 9783659438622 / Angielski / Miękka / 2013 / 120 str.

ISBN: 9783659438622/Angielski/Miękka/2013/120 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Arif Saqib;Afzal Qurrat Ul Ain;Hasnain Abid
The work presented in this book has been aimed at developing an understanding the role of pentosans in relation to the pasting properties of flours prepared from different hard wheat varieties commonly grown in Pakistan. Pasting properties are useful to predict performance of wheat flour during processing and staling of bread. It has long been speculated that variations in the type and level of pentosans may be the reason behind different processing and quality characteristics of the products made out of different wheat varieties. A better control of such characteristics would give bakers the...
The work presented in this book has been aimed at developing an understanding the role of pentosans in relation to the pasting properties of flours pr...
cena: 245,56


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia