wyszukanych pozycji: 5
Auswirkungen des Zusatzes von Acerola-Resten auf die Eigenschaften von Joghurt
ISBN: 9786207188062 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Effetti dell'aggiunta di residui di acerola sulle caratteristiche dello yogurt
ISBN: 9786207188109 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Effects of adding acerola residue on yogurt characteristics
ISBN: 9786207188055 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Effets de l'ajout de r?sidus d'ac?rola sur les caract?ristiques du yaourt
ISBN: 9786207188079 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |
Efeitos da adi??o de res?duo de acerola nas caracter?sticas de iogurte
ISBN: 9786206758303 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
201,89 zł |