• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Sharing: Chemical Evaluation of Durable Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Sharing: Chemical Evaluation of Durable Foods

ISBN-13: 9783030276638 / Angielski / Miękka / 2019 / 53 str.

Alessandra Pellerito; Ralf Dounz-Weigt; Maria Micali
Food Sharing: Chemical Evaluation of Durable Foods Pellerito, Alessandra 9783030276638 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Sharing: Chemical Evaluation of Durable Foods

ISBN-13: 9783030276638 / Angielski / Miękka / 2019 / 53 str.

Alessandra Pellerito; Ralf Dounz-Weigt; Maria Micali
cena 201,72 zł
(netto: 192,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biochemia
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030276638
Rok wydania:
2019
Wydanie:
2019
Ilość stron:
53
Waga:
0.10 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 0.33
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Food Sharing and The Regulatory Situation in Europe: An Introduction.- Food Sharing in Practice:The German Experience in Magdeburg.- Food Sharing and Durable Foods: The Analysis of Main Chemical Parameters.- Food Waste and Correlated Impact in the Food Industry: A Simulative Approach.

Alessandra Pellerito is a Biologist graduated at the University of Bologna, Italy (2013) with full marks (110/100 cum laude) after the initial B.Sc. in Biology (Palermo, Italy). After a short period spent in the United Kingdom, Dr Pellerito moved to Germany (Magdeburg), where she has been working for two years as Research Assistant at the Leibniz Institute for Neurobiology. At present, Dr. Pellerito works as Food Consultant in the private sector (Germany). Alessandra’s first article on food chemistry – Mania I, Barone C, Pellerito A, Laganà P, Parisi S, Trasparenza e Valorizzazione delle Produzioni Alimentari. L’etichettatura e la Tracciabilità di Filiera come Strumenti di Tutela delle Produzioni Alimentari, Industrie Alimentari (2017) – concerns authenticity problems, traceability and food labelling in the current European market.

Ralf Dounz-Weigt is a socialworker in case management at the Department of Childrens' and Young Peoples' Affairs of the city of Magdeburg, Germany. After His B.A. in social works, He is currently studying international social works (M. Sc.) in Hildesheim, Germany. Ralf has gained His experience in food sharing activities working as head of social facility and project manager at EMMA Spielwagen e.V., Magdeburg in the last six years.

Maria Micali is an experienced author in the field of food science and technology, with particular focus in chemistry, microbiology and hygiene. Dr. Micali obtained a PhD in food hygiene from the University of Messina, Italy, and she has been working on food chemistry and technology, food packaging hygiene, chemical and technological features of cheeses, study of sensorial features with reference to HACCP researches, and mandatory food traceability. Dr. Micali is also a lecturer in different sectors, including professional training. Her published works include ‘The maximum water absorption in cheeses. Tripartite networks of absorbed molecules per nitrogen’ (2009), ‘The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures’ (2016), and ‘Traceability in the Cheesemaking Field. The Regulatory Ambit and Practical Solutions’ (2016).

 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia