• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Albert Ibarz » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Unit Operations in Food Engineering Albert Ibarz Gustavo V. Barbosa-Canovas 9781566769297
Unit Operations in Food Engineering

ISBN: 9781566769297 / Angielski / Twarda / 2002 / 920 str.

ISBN: 9781566769297/Angielski/Twarda/2002/920 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Albert Ibarz; Gustavo V. Barbosa-Canovas
In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineering systematically presents the basic information necessary to design food processes and the equipment needed to carry them out. It covers the most common food engineering unit operations in detail, including guidance for carrying out specific design calculations. Initial chapters present transport phenomena basics for momentum, mass, and energy transfer in different unit operations. Later chapters present detailed unit operation descriptions...
In order to successfully produce food products with maximum quality, each stage of processing must be well-designed. Unit Operations in Food Engineeri...
cena: 1170,67 zł

 Juice Processing: Quality, Safety and Value-Added Opportunities Victor Falguera Albert Ibarz 9781138033740
Juice Processing: Quality, Safety and Value-Added Opportunities

ISBN: 9781138033740 / Angielski / Miękka / 2016 / 402 str.

ISBN: 9781138033740/Angielski/Miękka/2016/402 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Victor Falguera; Albert Ibarz

The ability to provide quality juices that contain proper vitamins and nutritional components strongly depends on the processes fruits undergo during the various stages of industrial manufacturing. New technologies have been developed to help ensure the production of quality juices without neglecting safety. Covering both new approaches to traditional issues and innovative processes, Juice Processing: Quality, Safety and Value-Added Opportunities addresses various aspects of fruit juice processing and other issues related to the use of by-products generated in this industry.
The...

The ability to provide quality juices that contain proper vitamins and nutritional components strongly depends on the processes fruits undergo duri...

cena: 404,81 zł

 Introduction to Food Process Engineering Albert Ibarz Gustavo V. Barbosa-Canovas  9781439809181
Introduction to Food Process Engineering

ISBN: 9781439809181 / Angielski / Twarda / 2014 / 722 str.

ISBN: 9781439809181/Angielski/Twarda/2014/722 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Albert Ibarz;Gustavo V. Barbosa-Canovas

Consumer expectations are systematically growing, with demands for foods with a number of attributes, which are sometimes difficult for manufacturers to meet. The engineering processes that are needed to obtain top-quality foods are a major challenge due to the diversity of raw materials, intermediates, and final products. As in any other enterprise, the food industry must optimize each of the steps in the production chain to attain the best possible results. There is no question that a very important aspect to take into consideration when developing a process, designing a food factory, or...

Consumer expectations are systematically growing, with demands for foods with a number of attributes, which are sometimes difficult for manufacture...

cena: 487,78 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia