wyszukanych pozycji: 10
![]() |
Red Wine Technology
ISBN: 9780128143995 / Angielski / Twarda / 2018 / 408 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
cena:
501,43 zł |
![]() |
Emerging Trends in Beverage Processing
ISBN: 9783036510903 / Angielski / Twarda / 2022 / 128 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
198,46 zł |
![]() |
White Wine Technology
ISBN: 9780128234976 / Angielski / Miękka / 2021 / 430 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 18-20 dni roboczych. |
cena:
501,43 zł |
![]() |
Enological Repercussions of Non-Saccharomyces Species
ISBN: 9783039215584 / Angielski / Miękka / 2019 / 218 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
270,40 zł |
![]() |
Enological Repercussions of Non-Saccharomyces Species 2.0
ISBN: 9783036501505 / Angielski / Twarda / 2021 / 176 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
234,42 zł |
![]() |
Grape and Wine Biotechnology
ISBN: 9789535126928 / Angielski / Twarda / 2016 / 470 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
795,31 zł |
![]() |
Advances in Grape and Wine Biotechnology
ISBN: 9781789846126 / Angielski / Twarda / 2019 / 298 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
688,67 zł |
![]() |
Yeast: Industrial Applications
ISBN: 9789535135999 / Angielski / Twarda / 2017 / 300 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
688,67 zł |
![]() |
New Advances in Saccharomyces
ISBN: 9780854661282 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
666,47 zł |
![]() |
Grapes and Wine
ISBN: 9781839696411 / Angielski / Twarda / 2022 / 396 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
795,31 zł |