• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Joyce LaFray's Underwater Gourmet » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Joyce LaFray's Underwater Gourmet

ISBN-13: 9780942084559 / Angielski / Miękka / 1994 / 296 str.

Joyce LaFray
Joyce LaFray's Underwater Gourmet Joyce LaFray 9780942084559 Seaside Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Joyce LaFray's Underwater Gourmet

ISBN-13: 9780942084559 / Angielski / Miękka / 1994 / 296 str.

Joyce LaFray
cena 58,24
(netto: 55,47 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 57,89
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Get your snorkel, face mask, and flippers unpacked Here's your best tour of Florida's most famous seafood recipes, from ktichens of famous restaurants across the Sunshine State. Author Lafray includes valuable tips on catching, buying and storing seafood and each recipe has been given to Joyce by Florida's best chefs and cooks. This is the #1 seafood book in Florida and eagerly sought after for each individual chapters on how to to prepare finfish, shellfish, shrimp, oysters, sushi, you name it Joyce LaFray, acknowledged to be one of Florida's foremost food experts, has earned plaudits for her ability to educate and entertain in a cornucopia of media settings. Featured in Following That Key Lime in The Food Network, Joyce is considered the expert on Key Lime in the United States.
Restaurant reviewer, author, lecturer, and editor, Joyce has developed a rapidly growing, enthusiastic group of fans who follow her food paths in Florida and throughout the country.
Her readers have faithfully followed her exploits and adventures in the fields of food, wine, and travel, via a myriad number of cookbooks and restaurant guides. Joyce is a frequent contributor to Gourmet Retailer, Where and many other food and travel magazines. When food writers visit Florida they call Joyce for advice on which restaurants to visit...from the New York Times...to Food & Wine...to Bon Appetit...to USA Today.
Joyce's talents have played a major role in the organization and success of well known functions such as The Tampa Tribune's Taste of Florida. Macy's popular statewide Chef's Tour, Miami's International Book Fair, and the National Kahlua Bake-off. Corporately, she has been spokesperson for Goldkist (Young and Tender Chicken), Appleton Rum, Dining Out and Publix Supermarkets.
Some of the honors and awards bestowed on her efforts include a 1995 proclamation from the Mayor of the City of Miami for her excellence and dedication to food journalism and a Joyce LaFray Day, Best Cracker Cookbook Publisher, from Macy's Department Stores, certificates of appreciation from the University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences and Best of State Award for her contribution to Florida's Adult Education Program.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Wydawca:
Seaside Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780942084559
Rok wydania:
1994
Ilość stron:
296
Waga:
0.59 kg
Wymiary:
23.47 x 18.34 x 1.85
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
LaFray, Joyce Joyce LaFray, one of Florida and the Caribbean's f... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia