• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Way We Ate: Pacific Northwest Cooking, 1843-1900 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Way We Ate: Pacific Northwest Cooking, 1843-1900

ISBN-13: 9780874221367 / Angielski / Miękka / 1996 / 215 str.

Jacqueline Williams; Ruth Kirk
The Way We Ate: Pacific Northwest Cooking, 1843-1900 Jacqueline Williams Ruth Kirk 9780874221367 Washington State University - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Way We Ate: Pacific Northwest Cooking, 1843-1900

ISBN-13: 9780874221367 / Angielski / Miękka / 1996 / 215 str.

Jacqueline Williams; Ruth Kirk
cena 87,75 zł
(netto: 83,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 82,03 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food historian Jackie Williams describes our eating habits from the earliest years of settlement to the time when railroads brought the latest ingredients and implements to regional cooks. As in her earlier acclaimed volume, Wagon Wheel Kitchens: Food on the Oregon Trail, Williams sheds important light on a little-understood aspect of our past.

Kategorie:
Nauka, Historia
Kategorie BISAC:
History > General
Cooking > Regional & Ethnic - American - Northwestern States
Cooking > Regional & Ethnic - American - Western States
Wydawca:
Washington State University
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780874221367
Rok wydania:
1996
Ilość stron:
215
Waga:
0.41 kg
Wymiary:
22.99 x 15.34 x 1.68
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Williams, Jacqueline Williams researches and writes about the daily lif... więcej >
Kirk, Ruth Kirk is an award-winning author of books on natura... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia