Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The Crimson Spoon: Plating Regional Cuisine on the Palouse » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2949965]
•
Literatura piękna
[1857847]
więcej...
•
Turystyka
[70818]
•
Informatyka
[151303]
•
Komiksy
[35733]
•
Encyklopedie
[23180]
•
Dziecięca
[617748]
•
Hobby
[139972]
•
AudioBooki
[1650]
•
Literatura faktu
[228361]
•
Muzyka CD
[398]
•
Słowniki
[2862]
•
Inne
[444732]
•
Kalendarze
[1620]
•
Podręczniki
[167233]
•
Poradniki
[482388]
•
Religia
[509867]
•
Czasopisma
[533]
•
Sport
[61361]
•
Sztuka
[243125]
•
CD, DVD, Video
[3451]
•
Technologie
[219309]
•
Zdrowie
[101347]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[2362]
•
Puzzle, gry
[3791]
•
Literatura w języku ukraińskim
[253]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
The Crimson Spoon: Plating Regional Cuisine on the Palouse
ISBN-13
: 9780615869179 / Angielski / Twarda / 2013 / 222 str.
Jamie Callison
;
Linda Burner Augustine
;
E. J. Armstrong
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The Crimson Spoon: Plating Regional Cuisine on the Palouse
ISBN-13
: 9780615869179 / Angielski / Twarda / 2013 / 222 str.
Jamie Callison
;
Linda Burner Augustine
;
E. J. Armstrong
cena
156,09
zł
(netto: 148,66 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 149,67 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Regional & Ethnic - American - Northwestern States
Cooking
>
Courses & Dishes - General
Cooking
>
Methods - Gourmet
Wydawca:
Washington State University College of Busine
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780615869179
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
222
Waga:
1.22 kg
Wymiary:
27.18 x 22.1 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Callison, Jamie
Jamie R. Callison, CEC, AAC, is Executive Chef/cul...
więcej >
Augustine, Linda Burner
Linda Burner Augustine is a Seattle-based freelanc...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: