• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition

ISBN-13: 9780760354490 / Angielski / Miękka / 2017 / 272 str.

Philip Hasheider
The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition Philip Hasheider 9780760354490 Quarto Publishing Group USA Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making: How to Harvest Your Livestock and Wild Game - Revised and Expanded Edition

ISBN-13: 9780760354490 / Angielski / Miękka / 2017 / 272 str.

Philip Hasheider
cena 96,03 zł
(netto: 91,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 95,51 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering to processing to preserving in ways like smoking and salting, author Philip Hasheider teaches it all.

Detailed step-by-step instructions and illustrations guide you through the entire process: you'll see how to properly secure the animal, and get right into safely and humanely transforming the meat to a feast for the family.

You'll get to know different cuts of meat and see how to process it into different products, like sausages and jerky. With the help of this book, you will learn:

-How to make the best primal and retail cuts from an animal
-How to field dress wild game
-Why cleanliness and sanitation are of prime importance for home processing
-What tools, equipment, and supplies are needed for home butchering
-How to safely handle live animals before slaughter
-Important safely practices to avoid injuries
-About the changes meat goes through during processing
-Why temperature and time are important factors in meat processing
-How to properly dispose of unwanted parts
-The details of animal anatomy

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Specific Ingredients - Game
Wydawca:
Quarto Publishing Group USA Inc
Seria wydawnicza:
Complete Meat
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780760354490
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000785278
Ilość stron:
272
Waga:
0.79 kg
Wymiary:
22.86 x 18.03 x 2.54
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia