• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Technology of Cheesemaking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Technology of Cheesemaking

ISBN-13: 9780849397448 / Angielski / Twarda / 1999 / 336 str.

Barry A. Law; Law A. Law; Barry A. Law
Technology of Cheesemaking Barry A. Law Law A. Law Barry A. Law 9780849397448 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Technology of Cheesemaking

ISBN-13: 9780849397448 / Angielski / Twarda / 1999 / 336 str.

Barry A. Law; Law A. Law; Barry A. Law
cena 658,50 zł
(netto: 627,14 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 651,77 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This is a guide to the current science utilized in the manufacture of hard, semi-soft, and soft cheeses. Emphasis is placed on the integration of technology and technique as well as research developments likely to have a commercial impact on the process
Technology of Cheesemaking discusses the stages of cheese manufacture at industrial cheese plants from milk process science through curd process science, to cheese ripening science and quality assessment. Molecular genetics, advanced sensor/measurement science, chemometrics, enzymology and flavor chemistry are also discussed.
This book provides process technologists, product developers, and research scientists with a complete reference to cheese technology, including the physical, chemical and biological aspects.
Features

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Sheffield Food Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849397448
Rok wydania:
1999
Numer serii:
000139879
Ilość stron:
336
Waga:
0.78 kg
Wymiary:
23.88 x 15.9 x 2.57
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Origins and Basic Principles of Cheesemaking Technology. Formation of Cheese Curd. Production, Application, and Action of Cheese Coagulants. Production, Application and Action of Lactic Cheese Starter Cultures. Automated Cheesemaking Systems. Microbiology, Biochemistry, and Technology of Secondary Cheese Cultures in Mould-Ripened and Smear-Ripened Cheese. Cheese Flavor and Cheese Ripening Technology. Microbiology, Biochemistry, Rheology and Technology of Pasta filata Cheese. Microbiology, Biochemistry, Rheology and Technology of Cheeses with Eyes. Microbiological Safety Assurance in the Cheese Manufacturing Industry. Grading and Sensory Evaluation of Cheese.


NTI/Sales Copy

Barry A. Law



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia