• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Sustainable Innovation in Food Product Design » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Sustainable Innovation in Food Product Design

ISBN-13: 9783030618162 / Angielski / Twarda / 2021 / 259 str.

Maria Margarida Cortez Vieira; Lorenzo Pastrana; José Aguilera
Sustainable Innovation in Food Product Design Maria Margarida Corte Lorenzo Pastrana Jos 9783030618162 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Sustainable Innovation in Food Product Design

ISBN-13: 9783030618162 / Angielski / Twarda / 2021 / 259 str.

Maria Margarida Cortez Vieira; Lorenzo Pastrana; José Aguilera
cena 925,87
(netto: 881,78 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 886,75
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Industrial Engineering
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030618162
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2021
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
259
Waga:
0.56 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.75
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


I -  SUSTAINABLE ALTERNATIVES TO CHEMICAL ADDITIVES TO EXTEND SHELF LIFE   1

1 Pitangueira Leaf Extracts as Alternative to Traditional Additives in Fresh Pork Sausage  2

Flávia C. Vargas, Larissa Tessaro,, Marco A. Trindade, Lucas Arantes-Pereira, Andrezza M. Fernandes, Paulo José do A. Sobral

2 Joint application of physical agents and natural additives to inhibit the microbial growth in bovine meats surface  21

Mariana Fernández Blanco, Ana Julia Amasino, Irene Pena, Gladys Laporte, Pablo de la Sota, Daniela Olivera and Fernanda Coll Cárdenas

3 Effects of depuration on subsequent deterioration and shelf life of cultured grooved carpet shell clam Ruditapes decussatus during chilled storage. 33

Fábio Mota, Jaime Aníbal, Eduardo Esteves

II - SUSTAINABLE NEW PRODUCT DEVELOPMENT.. 52

4 Sustainability and value-added products as an opportunity: Global acceptability and sensory quality of limpet (Patella spp.) pâté enriched with strawberry-tree (Arbutus unedo)fruit extract 53

Joaquina Pinheiro, Sidónio Rodrigues, Paulo Maranhão, Susana Mendes, Rui Ganhão

5 Development of Gastronomic strategies for the application and valorization of new inverse emulsions of vegetable origin  71

Ana Silva Cátia Morgado, Nelson Félix, Maria Lima, Cristina Laranjeiro, Carlos Brandão and Manuela Guerra

6 A technological optimization to design a better gluten-free cereal-based cake premix  90

Caroline Alves Cayres, José Luis Ramírez Ascheri, Maria Antonieta Peixoto Gimenes Couto and Eveline Lopes Almeida

7 Effect of partial replacement of milk protein by vegetable proteins on the texture of requeijão  116

Alex Paulo Rodrigues, Rafael Resende Maldonado and Maria Teresa de Alvarenga Freire

IV- CONSUMER BEHAVIOR.. 133

8 Evaluation of consumers’ acceptance of bread supplemented with insect protein  134

José Carlos Ribeiro,Alexandra Soares, Ana Pinto de Moura, Luís Miguel Cunha

9 Potential use of aqueous extracts of Kombu seaweed in cream cracker formulation  150

Joaquina Pinheiro, Elsa M. Gonçalvesand Rui Ganhão

V - VALORIZATION OF BY-PRODUCTS FROM THE FOOD INDUSTRY.. 167

10 Non-compliant fruit as new functional food ingredients. 168

Ana A. Vilas-Boas, Ricardo Gómez-García, Débora A. Campos, Ana Oliveira and Manuela Pintado


Adriana M. Fernández-Fernández, Eduardo Dellacassa, Alejandra Medrano-Fernandez, María Dolores del Castillo




Maria Margarida Cortez Vieira is a Professor in the Department of Food Engineering at the University of Algarve in Portugal.

Lorenzo Pastrana is a Professor and Head of the Department of Life Sciences at the International Iberian Nanotechnology Laboratory in Portugal.

José Aguilera is an Emeritus Professor of Chemical and Food Engineering at the Pontifical Catholic University of Chile.


This book comes out of the 12th Iberoamerican Congress of Food Engineering, which took place at the University of Algarve in Faro, Portugal in July 2019. It includes the editors' selection of the best research works from oral and poster presentations delivered at the conference. The first section is dedicated to research carried out on SUSTAINABLE ALTERNATIVES TO CHEMICAL ADDITIVES TO EXTEND SHELF LIFE, with special emphasis on animal products. The second section discusses recent research in SUSTAINABLE NEW PRODUCT DEVELOPMENT. The third section delves into the development of PLANT-BASED ALTERNATIVES TO DAIRY AND GLUTEN BASED CEREALS. The fourth section tackles CONSUMER BEHAVIOR regarding food products with new sources of protein (e.g. insects) or new sources of important nutrients (e.g. seaweeds) and the fifth discusses the VALORIZATION OF BY-PRODUCTS IN THE FOOD INDUSTRY (from fruits and wine making). For food engineers, food technologists, and food scientists looking to stay up-to-date in this field of sustainable food engineering, Sustainable Innovation in Food Product Design is the ideal resource.




Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia