• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Spectral Properties of Lipids » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Spectral Properties of Lipids

ISBN-13: 9780849397363 / Angielski / Twarda / 1999 / 424 str.

Hamilton; Hamilton J. Hamilton; Richard J. Hamilton
Spectral Properties of Lipids Hamilton                                 Hamilton J. Hamilton Richard J. Hamilton 9780849397363 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Spectral Properties of Lipids

ISBN-13: 9780849397363 / Angielski / Twarda / 1999 / 424 str.

Hamilton; Hamilton J. Hamilton; Richard J. Hamilton
cena 655,81
(netto: 624,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 651,77
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Spectral Properties of Lipids and Lipid Synthesis and Manufacture offer essential professional- and reference-level information about lipids for those in the food science and food quality assurance/authentication fields, as well as analytical chemists; nutritionists; cosmetics scientists; and ingredients suppliers. Both texts:

  • present multinational perspectives of European and American academicians and industry practitioners
  • provide state-of-the-art research and technological information for practical application
    o include essential, up-to-date reference information
  • Kategorie:
    Nauka, Biologia i przyroda
    Kategorie BISAC:
    Science > Biochemia
    Technology & Engineering > Food Science - General
    Non-Classifiable > Non-Classifiable
    Wydawca:
    CRC Press
    Seria wydawnicza:
    Sheffield Food Technology
    Język:
    Angielski
    ISBN-13:
    9780849397363
    Rok wydania:
    1999
    Numer serii:
    000139879
    Ilość stron:
    424
    Waga:
    0.90 kg
    Wymiary:
    24.54 x 15.34 x 3.1
    Oprawa:
    Twarda
    Wolumenów:
    01

    Polyene Acids, J.M. Vatele

    Hamilton Jane Hamilton lives, works, and writes in an orcha... więcej >


    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia