• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Southern Heat: New Southern Cooking Latin Style » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Southern Heat: New Southern Cooking Latin Style

ISBN-13: 9781627109154 / Angielski / Twarda / 2015 / 288 str.

Anthony Lamas; Gwen Pratesi;Riverbed Productions
Southern Heat: New Southern Cooking Latin Style Anthony Lamas Gwen Pratesi Riverbed Productions 9781627109154 Taunton Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Southern Heat: New Southern Cooking Latin Style

ISBN-13: 9781627109154 / Angielski / Twarda / 2015 / 288 str.

Anthony Lamas; Gwen Pratesi;Riverbed Productions
cena 153,04
(netto: 145,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 152,41
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This debut cookbook from Anthony Lamas, Food Network Extreme Chef winner, and Gwen Pratesi is hot. Caliente (hot) because the 140 delicious, inspired recipes featured throughout pay homage to Chef Lamas Latin roots. He grew up working in his family s restaurant and was influenced by his mother s home cooking, based on traditional Latin and Mexican dishes. Growing up in central California and living on a farm, he learned the farm-to-table philosophy before it became a movement. Today, Lamas is known as a top chef to watch. He s a multiple James Beard Best Chef nominee and the owner of the highly regarded restaurant Seviche, located in the emerging culinary hotspot of Louisville, Kentucky. But Southern Heat is also trendy-hot because it celebrates a culinary shift known as new Southern where traditional Southern ingredients and flavors are infused with modern attitude. If you love Southern cooking if you have a sense of cooking adventure and if you just want to stay on top of the latest cooking trends then you ll love Southern Heat. From Boston to Brooklyn, East Coast to West, city slickers to rural dwellers, there s big love surrounding the melting pot of ingredients, methods, and seasonings of Southern dishes. But Southern Heat takes the ya ll in Southern cooking and spices it up with contemporary, infused, and inspired flavors that reach a whole new level of deliciousness. Southern Heat features over 140 innovative recipes including:

  • Nuevo Latino Shrimp and Grits
  • Apple and Bourbon Pecan Bread Pudding
  • Indiana Sweet Corn and Country Ham Chowder
  • Macadamia-Crusted Halibut with Passion Fruit en]Habanero Sauce
Among the many sections nestled between Nips and Nibbles and Sweet Endings, you ll find recipes for spiced-up Southern sides; seviches; meat and poultry; fish and seafood; plant-based dishes and preserved foods; and sauces, seasonings, and rubs. Over 150 stunning photographs set the foundation for the more than 140 recipes. The perfect conversation starter at your next dinner party. As you display and devour the magnificent meals you ll create from Chef Lamas cookbook Southern Heat, you might want to leave the book on the table, too. Southern Heat tells a story it reflects on Lamas appreciation for his heritage, mentors, and local farmers his dedication to using sustainable ingredients and his passion for layering flavors to achieve the perfect balance between brightness, citrus, acidity, heat, and spice."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Cooking > Courses & Dishes - General
Cooking > Regional & Ethnic - Mexican
Wydawca:
Taunton Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781627109154
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
288
Waga:
1.19 kg
Wymiary:
47.2 x 22.8 x 2.9
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wydanie ilustrowane
Lamas, Anthony

ANTHONY LAMAS has received high accolades from ... więcej >

Pratesi, Gwen Co-author GWEN PRATESI is co-owner with her husban... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia