• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Protein Purification: Principles, High Resolution Methods, and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Protein Purification: Principles, High Resolution Methods, and Applications

ISBN-13: 9780471746614 / Angielski / Twarda / 2011 / 532 str.

Jan–Christer Janson;¬Abar;¬Abar
Protein Purification: Principles, High Resolution Methods, and Applications Janson, Jan-Christer 9780471746614  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Protein Purification: Principles, High Resolution Methods, and Applications

ISBN-13: 9780471746614 / Angielski / Twarda / 2011 / 532 str.

Jan–Christer Janson;¬Abar;¬Abar
cena 740,10 zł
(netto: 704,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 736,06 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The authoritative guide on protein purification--now completely updated and revised Since the Second Edition of Protein Purification was published in 1998, the sequencing of the human genome and other developments in bioscience have dramatically changed the landscape of protein research. This new edition addresses these developments, featuring a wealth of new topics and several chapters rewritten from scratch. Leading experts in the field cover all major biochemical separation methods for proteins in use today, providing professionals in biochemistry, organic chemistry, and analytical chemistry with quick access to the latest techniques. Entirely new or thoroughly revised content includes:

  • High-resolution reversed-phase liquid chromatography
  • Electrophoresis in gels
  • Conventional isoelectric focusing in gel slabs and capillaries and immobilized pH gradients
  • Affinity ligands from chemical and biological combinatorial libraries
  • Membrane separations
  • Refolding of inclusion body proteins from E. coli
  • Purification of PEGylated proteins
  • High throughput screening techniques in protein purification
  • The history of protein chromatography

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Seria wydawnicza:
Methods of Biochemical Analysis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471746614
Rok wydania:
2011
Wydanie:
Revised
Numer serii:
000178238
Ilość stron:
532
Waga:
1.48 kg
Wymiary:
22.1 x 28.19 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Preface.

Contributors.

Part I. Introduction.

1.Introduction to Protein Purification (Bo Ersson, Lars Rydén and Jan–Christer Janson).

Part II. Chromatography.

2. Introduction to Chromatography (Jan–Christer Janson and Jan–Åke Jönsson).

3. Gel Filtration (Lars Hagel).

4. Ion Exchange Chromatography (Evert Karlsson and Irwin Hirsh).

5. High–Resolution Reversed–Phase Chromatography (Sylvia Winkel Pettersson).

6. Hydrophobic Interaction Chromatography (Kjell–Ove Eriksson and Makonnen Belew).

7. Immobilized Metal Ion Affinity Chromatography (Lennart Kågedal).

8. Covalent Chromatpgraphy (Francisco Batista–Viera, Lars Rydén and Jan Carlsson).

9. Affinity Chromatography (Francisco Batista–Viera, Jan–Christer Janson and Jan Carlsson).

10. Affinity Ligands from Chemical Combinatorial Libraries (Enrique Carredano and Herbert Baumann).

11. Affinity Ligands from Biological Combinatorial Libraries (Per–Åke Nygren).

Part III. Other Separation Methods and Related Techniques.

12. Membrane Separations (Joachim K. Walter, Zuwei Jin, Maik W. Jornitz and Uwe Gottschalk).

13. Refolding of Inclusion Body Proteins from E. coli (Zhiguo Su, Siannan Lu and Zheng Liu).

14. Purification of PEGylated Proteins (Conan J. Fee and James M. Van Alstine).

Part IV. Electrophoresis.

15. Electrophoresis in Gels (Reiner Westermeier).

16. Conventional Isoelectric Focusing in Gel Slabs and Capillaries and Immobilized pH Gradients (Pier Giorgio Righetti, Alessia Farinazzo, Elisa Fasoli and Sabina Carla Righetti).

17. Two–Dimensional Electrophoresis in Proteomics (Reiner Westermeier and Angelika Görg).

18. Protein Elution and Blotting Techniques (Reiner Westermeier).

19. Capillary Electrophoretic Separations (Wolfgang Thormann).

Part V. Separation Method Optimization.

20. High Throughput Screening Techniques on Protein Purification (Karol M. Lacki and Eggert Brekkan).

Index.

JAN–CHRISTER JANSON is Professor Emeritus at the Department of Physical and Analytical Chemistry, Uppsala University, Uppsala, Sweden.

The authoritative guide on protein purification now completely updated and revised

Since the Second Edition of Protein Purification was published in 1998, the sequencing of the human genome and other developments in bioscience have dramatically changed the landscape of protein research. This new edition addresses these developments, featuring a wealth of new topics and several chapters rewritten from scratch.

Leading experts in the field cover all major biochemical separation methods for proteins in use today, providing professionals in biochemistry, organic chemistry, and analytical chemistry with quick access to the latest techniques. Entirely new or thoroughly revised content includes:

  • High–resolution reversed–phase liquid chromatography

  • Electrophoresis in gels

  • Conventional isoelectric focusing in gel slabs and capillaries and immobilized pH gradients

  • Affinity ligands from chemical and biological combinatorial libraries

  • Membrane separations

  • Refolding of inclusion body proteins from E. coli

  • Purification of PEGylated proteins

  • High throughput screening techniques in protein purification

  • The history of protein chromatography



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia