• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Phytochemicals in Citrus: Applications in Functional Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Phytochemicals in Citrus: Applications in Functional Foods

ISBN-13: 9781498742726 / Angielski / Twarda / 2017 / 502 str.

Xingqian Ye
Phytochemicals in Citrus: Applications in Functional Foods Xingqian Ye 9781498742726 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Phytochemicals in Citrus: Applications in Functional Foods

ISBN-13: 9781498742726 / Angielski / Twarda / 2017 / 502 str.

Xingqian Ye
cena 878,00
(netto: 836,19 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Citrus fruits have long been popular around the world and are a good source of Vitamin C. Citrus also contains many other functional bioactive phytochemicals including triterpenic acids, flavonoids, cerebrosides, amino acids, phenolic acids, mineral constituents, and polysaccharides, which are beneficial to human health. This book provides a general summary of current research results in the citrus fruits and citrus foods, extensively reviewing functional bioactive phytochemicals in citrus fruits such as polysaccharide, terpenes, polyphenols, carotenoids, and limonoids.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia
Science > Biochemia
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Functional Foods and Nutraceuticals
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781498742726
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000329495
Ilość stron:
502
Waga:
0.89 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.87
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Citrus Variety and Cultivation in the World. Polysaccharides in Citrus. Phenolic Components in Citrus. Terpenes in Citrus. Carotenoids in Citrus. Properties of Citrus Flavonoids. Neuroprotective Effects of Citrus Flavonoids. Functional Foods Based on Citrus Fruits and Extracts Developed in Italy. Some Minor Bioactive Components in Citrus. Citrus Processing and New Products in Spain. Citrus Products.

Xingqian Ye, PhD, is a professor in the Department of Food Science and Nutrition, and  the  deputy  dean  of  the  College  of  Biosystems  and  Food  Science  at  Zhejiang  University in China. Prof. Ye earned a PhD degree in agriculture products storage and  processing  from  Zhejiang  Agricultural  University.  He  has  also  conducted  col-laborative research in Bulgaria, Canada, the United States, and Greece. His research focuses on fruit and vegetable processing technology, nutraceuticals, and functional foods from fruits and vegetables. Recently, he has studied the processing and com-prehensive utilization of Chinese bayberry, mandarin, and other local fruits and vegetables,  especially  the  identification  and  separation  of  their  phytochemicals.  Prof. Ye has also worked on the development of mixing fruit, vegetables, nuts, and cereals to enhance their antioxidant capacity after processing. He has also studied the stability of flavonoids after ultrasonic treatment. Dr. Ye has published more than 200 research papers in refereed scientific journals, along with 10 book chapters and has been invited to a number of presentations. He holds  35  Chinese  patents  and  has  edited  Chinese  Dates:  A  Traditional  Functional  Food (CRC Press, 2016), as well as 4 other books and a textbook on fruit and veg-etable  processing  in  Chinese  (from  the  second  edition  to  fourth  edition).  He  has  received  several  scholarly  awards  including  the  second  place  Award  (three  times)  for Science and Technology from the Zhejiang Provincial Government. Prof. Ye was the  guest  editor  of  LWT—Food  Science  and  Technology  for  the  special  issue  on  Food  Innovation  in  China  in  2014.  He  is  an  associate  editor  of  Food  Quality  and  Safety (Oxford University Press) and editorial board member of the Journal of Food Engineering, the Journal of Chinese Institute of Food Science and Technology,and four other Chinese journals.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia