• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Phosphates in Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Phosphates in Food

ISBN-13: 9780849345883 / Angielski / Twarda / 1990 / 272 str.

Ricardo A. Molins
Phosphates in Food Ricardo A. Molins   9780849345883 Taylor & Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Phosphates in Food

ISBN-13: 9780849345883 / Angielski / Twarda / 1990 / 272 str.

Ricardo A. Molins
cena 2545,13
(netto: 2423,93 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 2392,75
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Presents a comprehensive analysis of phosphates used in food processing. This book describes the nomenclature, structure, chemistry and analytical procedures for phosphates in foods. It also discusses the use of phosphates in specific food groups, such as milk and dairy products; meats, poultry, and fish; and, fruits and vegetables.

Phosphates in Food provides the first comprehensive analysis of phosphates used in food processing in almost 20 years. The book describes the nomenclature, structure, chemistry, and analytical procedures for phosphates in foods. Interactions between added and some natural phosphates and food components (particularly proteins, carbohydrates, lipids, and metal ions) are examined in relation to using phosphates in food processing for such purposes as increasing the water-holding capacity of proteins, improving emulsification, preventing gelation, and delaying lipid oxidation. The book also discusses the use of phosphates in specific food groups, such as milk and dairy products; meats, poultry, and fish; fruits and vegetables; bakery products and cereals; and miscellaneous food products including beverages, fats and oils, sugar and confectionery products, eggs and derivatives, and specialty products. An extensive section discussing the importance of phosphates as microbial agents is presented and is followed by a final section that examines the nutritional and health implications of elevated phosphate intake. The book contains 1,135 references, 43 tables, and 34 figures, making it an ideal reference resource for researchers in food sciences, microbiology, and nutrition; food and chemical industries; and regulatory agencies within local, state, and federal governments.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Nutrition
Medical > Microbiology
Wydawca:
Taylor & Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849345883
Rok wydania:
1990
Ilość stron:
272
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 1.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Introduction: Phosphates and Phosphorous Compounds in Foods. The Chemistry of Phosphates in Foods. Interactions Between Phosphates and Food Components. Phosphates in Milk and Dairy Products. Phosphates in Muscle Foods. Phosphates in Cereals and Bakery Products. Phosphates in Vegetables, Legumes, Fruits, and Derivatives. Applications of Phosphates in Miscellaneous Foods and Beverages. Antimicrobial Uses of Food Phosphates. Nutritional and Toxicological Aspects of Natural and Added Phosphates in Foods and Feeds. Index.

RicardoA. Molins



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia