• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Packaging for Nonthermal Processing of Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Packaging for Nonthermal Processing of Food

ISBN-13: 9781119126850 / Angielski / Twarda / 2018 / 320 str.

Melvin A. Pascall; Jung H. Han
Packaging for Nonthermal Processing of Food Melvin A. Pascall Jung H. Han 9781119126850 Wiley-Blackwell - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Packaging for Nonthermal Processing of Food

ISBN-13: 9781119126850 / Angielski / Twarda / 2018 / 320 str.

Melvin A. Pascall; Jung H. Han
cena 841,74
(netto: 801,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 838,28
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The second edition of this important resource gathers together the myriad developments that have occurred in the field since 2007. Since that time, the commercial application of nonthermal food technologies such as high pressure, pulsed electric field and ohmic heating have increased significantly.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Wiley-Blackwell
Seria wydawnicza:
Institute of Food Technologists
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781119126850
Rok wydania:
2018
Numer serii:
000334358
Ilość stron:
320
Waga:
0.56 kg
Wymiary:
21.84 x 14.22 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

List of Contributors ix

1 Packaging for nonthermal processing of food: Introduction 1
Naerin Baek, Jung H. Han, and Melvin A. Pascall

2 Active packaging and nonthermal processing 15
Ghadeer F. Mehyar and Richard A. Holley

3 Antimicrobial packaging in combination with nonthermal processing 43
Tony Z. Jin

4 Atmosphere packaging for nonthermal processing of food: High CO2 package for fresh meat and produce 63
Hong Zhuang, Brian C. Bowker, M. Margaret Barth, and Jianhao Zhang

5 The use of biological agents in processing: Antimicrobials, fermentation, and antagonistic control 83
Lu Zhang

6 Packaging for high ]pressure processing, irradiation, and pulsed electric field 95
Melvin A. Pascall

7 Packaging for new and emerging food processing technology 121
Pradeep Puligundla and Chulkyoon Mok

8 Packaging for foods treated by ionizing radiation: An update 159
Vanee Komolprasert and Allan B. Bailey

9 Packaging technology for microwave sterilization 205
Hongchao Zhang, Kanishka Bhunia, Juming Tang, and Shyam Sablani

10 The influence of package design on consumer purchase intent 225
Angela Fraser

11 Safety regulation of food packaging and food contact material in the European Union and the United States 251
Neal D. Fortin

12 The forecast for intelligent packaging in the near future and the influence of nonthermal technologies on its performance 273
Melvin A. Pascall

Index 291

Melvin A. Pascall, Ph.D., is a Professor at the Department of Food Science and Technology, Ohio State University, Columbus, OH, USA.

Jung H. Han, Ph.D., is Adjunct Associate Professor, Department of Food Science and Human Nutrition, University of Illinois at Urbana/Champaign, Urbana, IL, and Vice–President of R&D, Pulmuone Foods USA, Fullerton, CA, USA.

A comprehensive review of the many new developments in the growing food processing and packaging field

Revised and updated for the first time in a decade, this book discusses packaging implications for recent nonthermal processing technologies and mild food preservation such as high pressure processing, irradiation, pulsed electric fields, microwave sterilization, and other hurdle technologies. It reviews typical nonthermal processes, the characteristics of food products after nonthermal treatments, and packaging parameters to preserve the quality and enhance the safety of the products. In addition, the critical role played by packaging materials during the development of a new nonthermal processed product, and how the package is used to make the product attractive to consumers, is discussed.

  • Covers the packaging types required for all major nonthermal technologies, including high pressure processing, pulsed electric field, irradiation, ohmic heating, and others
  • Features a brand new chapter on smart packaging, including biosensors (thermal–, microbial–, chemical– and light–sensing), radio frequency identification systems, and self–heating and cooling packaging
  • Additional chapters look at the current regulatory scene in the U.S. and Europe, as well as consumer attitudes to these novel technologies
  • Editors and contributors bring a valuable mix of industry and research experience

Packaging for Nonthermal Processing of Food, Second Edition offers many benefits to the food industry by providing practical information on the relationship between new processes and packaging materials, to academia as a source of fundamental knowledge about packaging science, and to regulatory agencies as an avenue for acquiring a deeper understanding of the packaging requirements for new processes.

Han, Jung H. Dr. Jung H. Han is an Assistant Professor of Dairy... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia