• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries

ISBN-13: 9780128200117 / Angielski / Miękka / 2020 / 322 str.

Jamuna Prakash; Viduranga Waisundara; Vishweshwaraiah Prakash
Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries Prakash, Jamuna 9780128200117 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Nutritional and Health Aspects of Food in South Asian Countries

ISBN-13: 9780128200117 / Angielski / Miękka / 2020 / 322 str.

Jamuna Prakash; Viduranga Waisundara; Vishweshwaraiah Prakash
cena 570,87
(netto: 543,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Seria wydawnicza:
Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foo
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128200117
Rok wydania:
2020
Numer serii:
000833079
Ilość stron:
322
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.93
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Part 1 History of Traditional foods In South Asia 1. Eating habits, food cultures and traditions in South Asia Region

Part 2 Food, Nutrition and Health in India 2. Introduction 3. Diet related nutrition and health issues in Indian population 4. Nutritional sufficiency of traditional meal patterns 5. Forest foods for tribals in selected regions of India and their sustainability 6. Traditional preserved and fermented foods and their nutritional aspects 7. The dietary practices and food related rituals in Indian tradition and their role in health and nutrition 8. Functional foods in Indian tradition and their significance for health 9. Traditional Foods, Ayurveda and Diet 10. Foods from the ocean for nutrition, health and wellness

Part 3 Food, Nutrition and Health in Sri Lanka 11. Introduction 12. Traditional and ethnic foods of Sri Lanka - Safety aspectS 13. Traditional functional food of Sri Lanka and their health significance

Part 4 Food, Nutrition and Health in Nepal 14. Introduction 15. Traditional fermented food of Nepal and their nutritional and nutraceutical potential 16. Health and nutritional aspect of under-utilized high value food grain of high hills and mountains of Nepa

Part 5 Food, Nutrition and Health in Bangladesh 17. Introduction 18. Role of traditional foods of Bangladesh in reaching-out of nutrition 19. Nutritional and health issues in Bangladesh and solutions through traditional foods

Part 6 Food, Nutrition and Health in Pakistan 20. Introduction 21. Food, nutrition and health issues in Pakistan

Part 7 Food, Nutrition and Health in Iran 22. Introduction 23. Traditional food and practices for health: Iranian dairy Foods

Part 8 Common Regulatory and Safety issue and Future outlook for South Asia Region 24. Lifecycle stages of food safety of traditional foods 25. Regulations for manufacturing traditional foods - Global and Regional Challenges 26. Marketing of traditional and functional foods for reach-out of nutrition



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia