• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

New Orleans Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

New Orleans Cookbook

ISBN-13: 9781565545885 / Angielski / Miękka / 1999 / 158 str.

Lena Richard;Gwen Bristow
New Orleans Cookbook Lena Richard, Gwen Bristow 9781565545885 Pelican Publishing Co - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

New Orleans Cookbook

ISBN-13: 9781565545885 / Angielski / Miękka / 1999 / 158 str.

Lena Richard;Gwen Bristow
cena 92,81 zł
(netto: 88,39 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 92,31 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Have you ever wondered how to make Crawfish Bisque or Baked Stuffed Oysters? Find out from an experienced caterer and cooking school owner who decided to share her secrets. In New Orleans, creating
a fine dining experience and enjoying it is an art. This book teaches the ambitious cook how to create that art.
From cocktails, to compotes, to pastry and pies, this cookbook offers a bit of everything. Ideas for menus for both formal and informal dinners are also included. So get adventurous and have some fun creating some New Orleans
favorites Below is a sample recipe from the book for a simple but elegant Lobster Salad.1 cup flaked lobster
3 tablespoons French dressing
2 cups diced celery
cup mayonnaise
3 hard-boiled eggsMarinate lobster with French dressing, let stand thirty minutes. Drain. Mix
with celery and mayonnaise, arrange on lettuce leaves and garnish with curled
celery and sliced hard-boiled eggs.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Cooking > Regional & Ethnic - Cajun & Creole
Wydawca:
Pelican Publishing Co
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781565545885
Rok wydania:
1999
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
158
Waga:
0.24 kg
Wymiary:
21.521.5 x 13.9
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia