• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Minimally Processed Refrigerated Fruits & Vegetables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Minimally Processed Refrigerated Fruits & Vegetables

ISBN-13: 9780412055713 / Angielski / Twarda / 1994 / 368 str.

Robert C. Wiley; R. C. Wiley
Minimally Processed Refrigerated Fruits & Vegetables Robert C. Wiley R. C. Wiley 9780412055713 Aspen Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Minimally Processed Refrigerated Fruits & Vegetables

ISBN-13: 9780412055713 / Angielski / Twarda / 1994 / 368 str.

Robert C. Wiley; R. C. Wiley
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The objective of this book is to introduce, organize, and document the scientific, technical and practical aspects involved with the man ufacture, storage, distribution and marketing of minimally pro cessed refrigerated (MPR) fruits and vegetables. The overall func tion of these foods is to provide a convenient, like-fresh product for food service and retail consumers. A high level of quality accom panied by superior safety are essential requisites of MPR fruits and vegetables. Since refrigeration or chilling is essential to the quality and safety of these food products, "refrigeration" is included in the title of this book, i.e. MPRefrigerated fruits and vegetables. This swiftly emerging area of processing requires organization and unification of thinking concerning fruit and vegetable food products which are not considered commercially sterile from a classical stand point. Fruits and vegetables require very special attention because of the multitude of enzymic and respiratory factors as well as mi crobiological concerns which impact on the safety of low acid and acidified vegetables and on the economic viability of high acid fruit products of all kinds."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
Aspen Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780412055713
Rok wydania:
1994
Ilość stron:
368
Waga:
0.74 kg
Wymiary:
24.28 x 16.56 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

`At last! The long-awaited book on basic principles to support the burgeoning minimally processed industry has arrived... the book provides the first collection of definitive information on the topic. Belongs on the shelf of anyone working to improve the availability, convenience, quality, and safety of fresh fruits and vegetables.'
Food Technology, November 1995
`An excellent book for scientists, professors, and students who are interested in or associated with lightly processed fruits and vegetables. It should he on the bookshelves of those involved in these products.'
HortScience, February 1995
`An eminently readable compilation of current information in the area of one of the most rapidly growing segments of the food industry. The consistency of style and level of expertise by each of the authors is another fine point about this book readable for newcomers and easily applicable to active researchers in the fieldecommended.'
Journal of Food Quality, 1996

Introduction To Minimally Processed Refrigerated (MPR) Fruits and Vegetables. Initial Preparation. Handling and Distribution of MPR Fruits and Vegetables. Preservation Methods for MPR Fruits and Vegetables. Packaging of Minimally Processed Fruits and Vegetables. Some Biological and Physical Principles Underlying Modified Atmosphere Packaging Biological and Biochemical Changes in MPR Fruits and Vegetables. Microbiological Spoilage and Pathogens in MPR Fruits and Vegetables. Nutritional Quality of Fruits and Vegetables Subject to Minimal Processes. Regulatory Issues Associated with MPR Foods.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia