• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiological Analysis of Food and Water: Guidelines for Quality Assurance » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiological Analysis of Food and Water: Guidelines for Quality Assurance

ISBN-13: 9780444829115 / Angielski / Twarda / 1998 / 284 str.

N. F. Lightfoot; E. a. Maier;Lightfoot
Microbiological Analysis of Food and Water: Guidelines for Quality Assurance Lightfoot, N. F. 9780444829115 Elsevier Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiological Analysis of Food and Water: Guidelines for Quality Assurance

ISBN-13: 9780444829115 / Angielski / Twarda / 1998 / 284 str.

N. F. Lightfoot; E. a. Maier;Lightfoot
cena 1889,37 zł
(netto: 1799,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1879,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

With the help of leading Quality Assurance (QA) and Quality Control (QC) microbiology specialists in Europe, a complete set of guidelines on how to start and implement a quality system in a microbiological laboratory has been prepared, supported by the European Commission through the Measurement and Testing Programme. The working group included food and water microbiologists from various testing laboratories, universities and industry, as well as statisticians and QA and QC specialists in chemistry.

This book contains the outcome of their work. It has been written with the express objective of using simple but accurate wording so as to be accessible to all microbiology laboratory staff. To facilitate reading, the more specialized items, in particular some statistical treatments, have been added as an annex to the book. All QA and QC tools mentioned within these guidelines have been developed and applied by the authors in their own laboratories. All aspects dealing with reference materials and interlaboratory studies have been taken in a large part from the projects conducted within the BCR and Measurement and Testing Programmes of the European Commission.

With so many different quality control procedures, their introduction in a laboratory would appear to be a formidable task. The authors recognize that each laboratory manager will choose the most appropriate procedures, depending on the type and size of the laboratory in question. Accreditation bodies will not expect the introduction of all measures, only those that are appropriate for a particular laboratory.Features of this book: - Gives all quality assurance and control measures to be taken, from sampling to expression of results- Provides practical aspects of quality control to be applied both for the analyst and top management- Describes the use of reference materials for statistical control of methods and use of certified reference materials (including statistical tools).

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Toxicology
Science > Chemia - Analityczna
Wydawca:
Elsevier Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780444829115
Rok wydania:
1998
Wydanie:
Pbk
Ilość stron:
284
Waga:
0.55 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 1.75
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

1. Scope and Purpose. 2. Implementation of Quality Assurance Programmes. 3. People, Management and Organization. 4. Sampling. 5. Equipment. 6. Materials. 7. Quantitative Method and Procedure Assessment. 8. Analytical Quality Control in Microbiology. 9. Handling and Reporting Results. 10. Accreditation. Annex. Statistics for Quality Assurance in Food and Water Microbiology. Appendix A. Example of a membrane filter test, with statistical evaluation. Appendix B. Preparation of test sample for first-level quality control of plate and membrane filter counts, with statistical evaluation.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia