• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World

ISBN-13: 9780854041176 / Angielski / Twarda / 2009 / 272 str.

Mara-A Guaja3nsda3ttir; Peter S. Belton; Graham A. Webb
Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World  9780854041176 Royal Society of Chemistry - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Magnetic Resonance in Food Science: Challenges in a Changing World

ISBN-13: 9780854041176 / Angielski / Twarda / 2009 / 272 str.

Mara-A Guaja3nsda3ttir; Peter S. Belton; Graham A. Webb
cena 485,54
(netto: 462,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 482,55
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This book is part of the continuing series of proceedings on applications of magnetic resonance to food science. The aim of the book is to bring the reader up-to-date with the state-of-the-art of the subject. The authors are from Europe, North and South America, Asia and Australia giving a global perspective to the subject. The range of the book is broad covering sensory science, authenticity, functionality, solid state methods and new methods.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Nutrition
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Seria wydawnicza:
Special Publications
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780854041176
Rok wydania:
2009
Numer serii:
000346277
Ilość stron:
272
Waga:
0.56 kg
Wymiary:
23.62 x 16.0 x 2.03
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia