Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Jean Anderson's Preserving Guide: How to Pickle and Preserve, Can and Freeze, Dry and Store Vegetables and Fruits /]Cwith a New Introduction by the Au » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2949965]
•
Literatura piękna
[1857847]
więcej...
•
Turystyka
[70818]
•
Informatyka
[151303]
•
Komiksy
[35733]
•
Encyklopedie
[23180]
•
Dziecięca
[617748]
•
Hobby
[139972]
•
AudioBooki
[1650]
•
Literatura faktu
[228361]
•
Muzyka CD
[398]
•
Słowniki
[2862]
•
Inne
[444732]
•
Kalendarze
[1620]
•
Podręczniki
[167233]
•
Poradniki
[482388]
•
Religia
[509867]
•
Czasopisma
[533]
•
Sport
[61361]
•
Sztuka
[243125]
•
CD, DVD, Video
[3451]
•
Technologie
[219309]
•
Zdrowie
[101347]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[2362]
•
Puzzle, gry
[3791]
•
Literatura w języku ukraińskim
[253]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
Jean Anderson's Preserving Guide: How to Pickle and Preserve, Can and Freeze, Dry and Store Vegetables and Fruits /]Cwith a New Introduction by the Au
ISBN-13
: 9781469652115 / Angielski / Miękka / 2019 / 240 str.
Jean Anderson
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Jean Anderson's Preserving Guide: How to Pickle and Preserve, Can and Freeze, Dry and Store Vegetables and Fruits /]Cwith a New Introduction by the Au
ISBN-13
: 9781469652115 / Angielski / Miękka / 2019 / 240 str.
Jean Anderson
cena
107,26
zł
(netto: 102,15 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 101,34 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Methods - Canning & Preserving
Cooking
>
Specific Ingredients - Vegetables
Cooking
>
Specific Ingredients - Fruit
Wydawca:
University of North Carolina Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781469652115
Rok wydania:
2019
Dostępne języki:
Ilość stron:
240
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
25.12 x 20.98 x 1.45
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Anderson, Jean
Anderson has a B.A. in art from California State U...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: