• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification

ISBN-13: 9780323996303 / Angielski

Kai Knoerzer; Pablo Juliano; Geoffrey W. Smithers
 - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification

ISBN-13: 9780323996303 / Angielski

Kai Knoerzer; Pablo Juliano; Geoffrey W. Smithers
cena 1372,14
(netto: 1306,80 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1372,14
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification, Second Edition updates a range of innovative processing technologies, their operations and applications for purposes other than microbial inactivation. Specific sections cover innovative extraction of food components, separation of food components, innovative structure modification, innovative technologies for process intensification/enhancement. Since the publication of the first edition, there is a trend to apply these technologies for purposes other than microbial inactivation, including food structuring and delivery, personalized nutrition, bioactive recovery, and energy efficient systems with decreased carbon and water footprint. Edited by a team of international experts in the field, this book is beneficial for the research community, both in academia and industry and regulators around the world that assess these new technologies and implement guidelines for the manufacturers.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Machinery
Wydawca:
Woodhead Publishing
Seria wydawnicza:
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323996303

Part I: Innovative Extraction of Food Components 1. Low frequency high power ultrasound assisted extraction of food components 2. Pulsed electric field processing for extraction of food components 3. Shock waves for extraction of food components 4. Microwave assisted extraction of food components

Part II: Innovative Separation of Food Components 5. Application of megasonic waves for enhanced aqueous separation of oils 6. Simulated moving bed chromatography in food processing 7. Novel membrane technologies for protein concentration and fractionation 8. Forward Osmosis: A Novel Membrane Separation Technology of Relevance to Food and Related Industries

Part III: Innovative Structure Modification 9. 3D Printing and other novel technologies for structuring foods 10. Pulsed electric field processing for structure modification of processed foods 11. Application of shock waves for meat tenderisation 12. High pressure thermal processing for meat tenderisation 13. High pressure processing for modification of food biopolymers 14. High pressure homogenisation for structure modification

Part IV: Applications of Innovative Technologies for Process Intensification/Enhancement 15. Airborne ultrasound for enhancing defoaming application 16. Ultrasound for intensification of drying processes; e.g., ultrasound-assisted freeze drying 17. Advances in hydrodynamic pressure processing for enhancing emulsification and dispersion 18. High power ultrasonication for the manufacture of nano-emulsions and nano-dispersions 19. Membranes for enhanced emulsification processes 20. Next generation of innovative food processing technologies: Benefits and challenges



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia