• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Innovations in Food Processing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Innovations in Food Processing

ISBN-13: 9781566767828 / Angielski / Twarda / 2000 / 282 str.

Gustavo V. Barbosa-Canovas; Gustavo V. Barbosa-Canovas; Grahame W. Gould
Innovations in Food Processing Gustavo V. Barbosa-Canovas Gustavo V. Barbosa-Canovas Grahame W. Gould 9781566767828 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Innovations in Food Processing

ISBN-13: 9781566767828 / Angielski / Twarda / 2000 / 282 str.

Gustavo V. Barbosa-Canovas; Gustavo V. Barbosa-Canovas; Grahame W. Gould
cena 1270,82 zł
(netto: 1210,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1208,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Presents a comprehensive review of various technologies to preserve foods, especially those based on nonthermal techniques. This title covers a wide range of methods, including high pressure, pulsed electric fields, and hurdle technologies. It provides information about the trends in emerging technologies over the years.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Preservation Technology Series
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781566767828
Rok wydania:
2000
Numer serii:
000210331
Ilość stron:
282
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
23.62 x 16.15 x 2.46
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Emerging Technologies in Food Preservation and Processing in the Last 40 Years. Process Aspects of the High Pressure Treatment of Food Systems. Modeling Water Absorption and Cooking Times of Black Beans Treated with High Hydrostatic Pressure. High Hydrostatic Pressure Inactivation of Selected Pectolytic Enzymes. Viscoelastic Properties of Egg Gels Formed with High Hydrostatic Pressure. Browning of Apple Slices Treated with High Hydrostatic Pressure. Evolution of Polyphenoloxidase (PPO) Activity in Apple Slices Treated with High Hydrostatic Pressure. The Role of Pressure and Time on the Asymptotic Modulus of Alaska Pollock and Pacific Whiting Surimi Gels. The Influence of Temperature on Functional Properties of High Hydrostatic Pressure Surimi Gels. Minimally Processed Fruits Using Hurdle Technology. Minimal Processing of Foods with Thermal Methods. Blanching of Fruits and Vegetables Using Microwaves. Modeling and Simulating Microbial Survival in Foods Subjected to a Combination of Preservation Methods. Textural and Structural Changes in Apples Processed by Combined Methods. Packaging and Shelf Life Study of Apple Slices Preserved by Combined Methods Technology. Browning of Apple Slices Treated with Polysaccharide Films. Effect of Polysaccharide Film on Ethylene Production and Enzymatic Browning of Apple Slices. Quality Changes During Refrigerated Storage of Packaged Apple Slices Treated with Polysaccharide Films.

Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Grahame W. Gould

Barbosa-Canovas, Gustavo V. Gustavo F. GutiA(c)rrez-LA3pez is Professor of Foo... więcej >
Barbosa-Canovas, Gustavo V. Gustavo F. GutiA(c)rrez-LA3pez is Professor of Foo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia