• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Dough Fermentations » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Dough Fermentations

ISBN-13: 9780824742645 / Angielski / Twarda / 2003 / 328 str.

Karel Kulp; Klaus Lorenz
Handbook of Dough Fermentations Karel Kulp Klaus Lorenz 9780824742645 Marcel Dekker - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Dough Fermentations

ISBN-13: 9780824742645 / Angielski / Twarda / 2003 / 328 str.

Karel Kulp; Klaus Lorenz
cena 1319,69 zł
(netto: 1256,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1259,35 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Handbook of Dough Fermentations describes the preparation of ferments and utilization of starters in the commercial baking and food industries and offers in-depth discussion on the modification of sourdough processes in the production of common bakery products, as well as the microbiological principles, fermentation pathways, product formulations, and technological methodologies relating to these procedures. This unique reference examines statistical market trends for fermented cereal, yeast, and natural and sourdough products. It pinpoints areas of potential for products and foods using fermentation science and analyzes the application of starters in the production of specific products.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Medical > Medycyna
Wydawca:
Marcel Dekker
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology Series
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824742645
Rok wydania:
2003
Numer serii:
000216456
Ilość stron:
328
Waga:
0.57 kg
Wymiary:
23.11 x 15.75 x 2.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Karel Kulp (Manhattan, Kansas, USA) (Edited by) , Klaus Lorenz (Colorado State University, Fort Collins, Colorado, USA) (Edited by)



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia