• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume III: Plant Toxicants » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume III: Plant Toxicants

ISBN-13: 9781315892993 / Angielski / Twarda / 2017 / 854 str.

Y. H. Hui
Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume III: Plant Toxicants Y. H. Hui   9781315892993 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Foodborne Disease Handbook, Second Edition: Volume III: Plant Toxicants

ISBN-13: 9781315892993 / Angielski / Twarda / 2017 / 854 str.

Y. H. Hui
cena 1308,92
(netto: 1246,59 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1259,35
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The Foodborne Disease handbook, Second Edition, Revised and Expanded, could not be appearing at a more auspicious time. Never before has the campaign for food safety been pursued so intensely on so many fronts in virtually every country around the world. This new edition reflects at least one of the many aspects of that intense and multifaceted campaign: namely, that research on food safety has been very productive in the years since the first edition appeared. The Handbook is now presented in four volumes instead of the three of the 1994 edition. Volume 3 of this series of books on food gums and hydrocolloids continues with a pragmatic coverage of three important categories of gum, i.e., the cellulose gums, the plant seed gums, and the pectins. The chemical, physical and functional properties of each of the important food gums in these categories are reviewed and discussed in relation with their utility in food product applications. The four volumes are composed of 86 chapters, a 22% increase over the 67 chapters of the first edition. Much of the information in the first edition has been carried forward to this new edition because that information is still as reliable and pertinent as it was in 1994. This integration of the older data with the latest research findings gives the reader a secure scientific foundation on which to base important decisions affecting the public�s health.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Medical > Toxicology
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Choroby zakaźne
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781315892993
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
854
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. U.S. Poison Centers for Exposures to Plant and Mushroom Toxins 2. Selected Plant Toxicants 3. Toxicology of Naturally Occurring Chemicals in Food 4. Poisonous Higher Plants 5. Alkaloids 6. Antinutritional factors Related to Proteins and Amino Acids 7. Glycosides 8. Analytical Methodology for Plant Toxicants 9. Medical Management and Plant Poisoning 10. Plant Toxicants and Livestock- Prevention and Management 10. Fungal Toxicants 11. Aspergillus 12. Claviceps and Related Fungi 13. Fusarium 14. Penicillium 15. Foodborne Disease and Mycotoxin Epidemiology 16. Mycotoxicoses- The Effects of Interactions with Mycotoxins 17. Analytical Methodology for Mycotoxins 18. Mycotoxin Analysis- Immunological Techniques 19. Mushroom Biology- General Identification Features 20. Identification of Mushroom Poisoning Mycetismus, Epidemiology and Medical Management 21. Fungi in Folk Medicine and Society. Inde

Hui, Y. H.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia