• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Quality, Safety and Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Quality, Safety and Technology

ISBN-13: 9783709119846 / Angielski / Miękka / 2016 / 195 str.

Giuseppina P. P. Lima; Fabio Vianello
Food Quality, Safety and Technology Giuseppina P. P. Lima Fabio Vianello 9783709119846 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Quality, Safety and Technology

ISBN-13: 9783709119846 / Angielski / Miękka / 2016 / 195 str.

Giuseppina P. P. Lima; Fabio Vianello
cena 715,84
(netto: 681,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 711,43
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biochemia
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783709119846
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
195
Waga:
0.30 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.12
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Antioxidants in Brazilian plant species.- Quality and potential healthy traits in vegetables and berries.- Unit processing operations used in minimally processed horticultural products: quality and safety preservation.- Analytical aspects for tropical meat quality assessment.- Lycopene bio-availability and effects on health.- The Post-Harvest of Tropical Fruits in Brazil.- Impact of animal feeding on the nutritional value and safety of food of animal origin.- Surveillance of anabolic abuse in cattle: suitability of transcriptomic technologies as screening tools.- The dairy products, nutritional and legal value, an opportunity for the defense and promotion of the territory.- Production of bioactive compounds by microorganisms using solid phase fermentation.- Biosensors for food quality and safety.- Natural Ingredients as Additive for Active Antioxidant Food Packaging.

The present book collects selected contributions from researchers working in the field of food science, and participating at the second spring school for “Food Quality, Safety and Technology,” which was held in Botucatu (São Paulo, Brazil), from September 24th to 27th, 2012, at the Botucatu Campus of the Universidade Estadual Paulista “Julio Mesquita Filho” (UNESP). The goal of the conference was to provide a scientific forum covering large areas of agronomy, nutrition, food science and technology, veterinary and other areas related to food technology development. Teachers, professionals, graduate and post-graduate students in Food Science; Food and Agriculture Engineering; Veterinary, Science and Food Technology and related areas were addressed by providing an exchange of knowledge and technologies. The initiative aimed to establish uniform, globally recognized scientific principles on food safety and quality, which could be consistently applied to industry and production sectors and stakeholders, taking into account that effective food control systems are essential to protecting the health and safety of domestic consumers, to guaranteeing the safety and quality of foods entering international trade, and to ensuring that imported foods conform to national requirements



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia