• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

ISBN-13: 9781420093414 / Angielski / Twarda / 2012 / 470 str.

Navam S. Hettiarachchy;Kenji Sato;Maurice R. Marshall
Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization Hettiarachchy, Navam S. 9781420093414 Taylor & Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

ISBN-13: 9781420093414 / Angielski / Twarda / 2012 / 470 str.

Navam S. Hettiarachchy;Kenji Sato;Maurice R. Marshall
cena 1119,59
(netto: 1066,28 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1057,85
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

A multidisciplinary resource, Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization enables researchers in biochemistry, biotechnology, food science and technology, nutrition, and medicine to understand the physicochemical and biochemical factors that govern the functionality of these food components. Following chapters on the structure and chemistry of amino acids, peptides, and proteins, the book describes modes of characterization and the functional relationships of food proteins. It examines protein solubility and insolubility and explores proteins and peptides as emulsifying and foaming agents.

Specialized topics include:

  • Factors affecting heat-induced casein whey protein interactions in bovine milk systems
  • The effects of protein saccharide interactions on the properties of food components
  • Ameliorative action of peptides on cholesterol and lipid metabolism
  • Proteins and peptides with elements of sweetness, kokumi, umami, and bitterness
  • A new approach for the large-scale fractionation of peptides based on their amphoteric nature

The book examines the source of bioactive peptides and describes their bioavailability, including their absorption and occurrence in human blood. It also provides a database of biologically active proteins and peptides. Final chapters review current status, future industrial perspectives, and future trends of bioactive food proteins and peptides and explore the role of nanotechnology in protein research.

With contributions from a panel of international scientists, this volume captures the state of the art in protein and peptide research, providing a launching pad for further inquiry and discovery."

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Wydawca:
Taylor & Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420093414
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
470
Waga:
0.83 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Food Proteins–Peptides: Chemistry and Structure. Food Proteins–Peptides: Determination and Characterization. Food Proteins and Peptides: Structure–Function Relationship.
Protein Solubility and Functionality. Proteins–Peptides as Emulsifying Agents.Proteins and Peptides as Foaming Agents. Chemical and Enzymatic Protein Modifications and Functionality Enhancement. Heat-induced Casein–Whey Protein Interactions. Protein–Saccharide Interaction. Peptide–Lipid Interactions and Functionalities. Proteins and Peptides with Taste. Bioavailability and Safety of Food Peptides. Database of Biologically Active Proteins and Peptides. Food-Derived Bioactive Peptides in the Market. Large-scale Fractionation of Biopeptides. Industry Perspectives and Commercial Trends for Food Protein and Biopeptides. Protein Nanotechnology: Research, Development, and Precaution in the Food Industry.Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia