• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Processing: An Industrial Powerhouse in Transition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Processing: An Industrial Powerhouse in Transition

ISBN-13: 9780471155157 / Angielski / Twarda / 1997 / 688 str.

John M. Connor; William A. Schiek
Food Processing: An Industrial Powerhouse in Transition Connor, John M. 9780471155157 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Processing: An Industrial Powerhouse in Transition

ISBN-13: 9780471155157 / Angielski / Twarda / 1997 / 688 str.

John M. Connor; William A. Schiek
cena 992,79
(netto: 945,51 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 990,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book covers the growth, economic development, and business management of the US commercial food processing industry. Topics include the strategic options of food processors when facing the many distribution channels and sourcing options currently available; new processing and information technologies; the effect of biotechnological developments on the food processing industry, and an analysis of whether the food processing sector has participated in the overall improvement of the US economy.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471155157
Rok wydania:
1997
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
688
Waga:
1.12 kg
Wymiary:
24.0 x 15.9 x 4.2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Brief History of the Industries.

Processing in the U.S.

Food System.

Industrial Structure and Business Organization.

Industry Growth.

Geographic Location.

Input Utilization.

Input Procurement Strategies.

Household Demand for Food.

Distribution Channels for Food.

Product and Promotion Strategies.

Technological Change.

The Globalization of Food Processing.

The Futures of Food Processing.

Appendices.

Bibliography.

Index.

JOHN M. CONNOR, PhD, is Professor of Agricultural Economics at Purdue University. He has served as head of food manufacturing research in the Economic Research Service of the U.S. Department of Agriculture.

WILLIAM A. SCHIEK, PhD, is Assistant Professor of Agricultural Economics at Purdue University. He is a former cooperative relations specialist and research economist with the New York–New Jersey Milk Market Administrator of the U.S. Department of Agriculture′s Agricultural Marketing Service.

Food Processing, Second Edition provides incisive coverage of the growth, economic development, and business management of the U.S. commercial food processing industry. This revised edition addresses the many important changes that have affected the industry in the last decade, from new technologies and international trade agreements to the influx of foreign investment and the development of emerging markets around the world. Providing a full–scale analysis of the forces that will shape competitive advantage into the next century, this book is essential reading for food processing managers, buyers, marketers, and their professional advisers. The new volume contains:
∗ A systematic examination of industrial structure, business organization, and geographic location.
∗ A discussion of the impact of new processing and information technologies, developments in biotechnology, and more.
∗ Expanded material on distribution channels and sourcing options, including new retail formats such as warehouse stores and supercenters.
∗ Information on key input utilization, procurement, product and promotion strategies.
∗ Predicted growth trends for domestic and foreign markets, the dynamics of industry globalization, and more.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia