• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Process Engineering: Theory and Laboratory Experiments » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Process Engineering: Theory and Laboratory Experiments

ISBN-13: 9780471322412 / Angielski / Miękka / 1999 / 368 str.

S. K. Sharma;Rizvi;Mulvaney
Food Process Engineering: Theory and Laboratory Experiments Sharma, Shri K. 9780471322412 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Process Engineering: Theory and Laboratory Experiments

ISBN-13: 9780471322412 / Angielski / Miękka / 1999 / 368 str.

S. K. Sharma;Rizvi;Mulvaney
cena 800,73 zł
(netto: 762,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 792,54 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This lab manual covers both principles and laboratory applications of food process engineering.
* Complete step-by-step procedures for laboratory experiment
* Thorough description of necessary equipment, including proper operating procedures
* Work-out examples provided for important calculations (e.g., Poisson ratio, flex modulus, lethal rate, etc.)
* Several computer simulation tests provided and information on use of computer spreadsheets is also provided
* Each experiment is preceded by questions and objectives; each experiment followed by data analysis and interpretation for a complete treatment

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471322412
Rok wydania:
1999
Ilość stron:
368
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
25.4 x 18.3 x 1.9
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"This is a book that comes highly recommended and is good value for the soft cover version." (Food & Biproducts Processing, June 2000)

Product Formulation and Process Optimization Using Linear Programming.

Material Testing and Rheology of Solid Foods.

Rheology of Liquid and Semisolid Foods.

Concepts of Heat Transfer and Thermal Death Times.

Canning, Retort Thermal Processing, and Lethality Computation by General Method.

Heat Penetration Test and Thermal Process Design Using Ball′s Formula Method.

Blanching and Freezing of Foods.

Ultra–High–Temperature Processing.

Membrane Processing of Liquid Foods.

Evaporation Concentration of Liquid Foods.

Principles of Experimental Design.

Spray and Drum Drying.

Convective Drying of Foods.

Osmotic Dehydration of Foods.

Microwave Heating of Foods.

Frying of Foods.

Extrusion Cooking of Foods.

Packaging of Foods.

Process Controls in Food Manufacturing.

Appendices.

Index.

SHRI K. SHARMA, PhD, is a lecturer in food processing and engineering in the Department of Food Science at Cornell University, Ithaca, New York.

STEVEN J. MULVANEY, PhD, is an associate professor of food processing and engineering in the Department of Food Science at Cornell University.

SYED S. H. RIZVI, PhD, is a professor in food engineering in the Department of Food Science at Cornell University.

A highly practical and accessible guide for food scientists and engineers

This unique manual combines in–depth coverage of the principles of food process engineering with a complete set of laboratory experiments illustrating their practical applications. The nineteen chapters clearly lay out all major areas of food manufacturing; explore a variety of products; and emphasize the interplay between the engineering, chemistry, microbiological, and sensory aspects involved. Topics range from linear programming techniques for product development to the rheology of liquid and semisolid foods to drying, heating, frying, and extrusion cooking of different foods. Plus, Food Process Engineering provides readers with essential quantitative tools that can be applied to diverse food manufacturing operations. Special features include:
∗ Thorough, lucid explanations of the underlying science for each process
∗ Complete, step–by–step experimental protocols
∗ Descriptions of necessary equipment as well as proper operating procedures
∗ Worked–out examples for important calculations such as Poisson ratio, flex modulus, and lethality
∗ Information on useful computer simulation tests and spreadsheets
∗ Detailed analysis and interpretation for each experiment



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia