• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Plant Design » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Plant Design

ISBN-13: 9781574446029 / Angielski / Twarda / 2005 / 416 str.

Antonio Lopez-Gomez; Gustavo V. Barbosa-Canovas;Lopez-Gomez Antonio
Food Plant Design Antonio Lopez-Gomez Gustavo V. Barbosa-Canovas Lopez-Gomez Antonio 9781574446029 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Plant Design

ISBN-13: 9781574446029 / Angielski / Twarda / 2005 / 416 str.

Antonio Lopez-Gomez; Gustavo V. Barbosa-Canovas;Lopez-Gomez Antonio
cena 1173,06 zł
(netto: 1117,20 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1158,60 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Balancing coverage of chemical engineering and food technology issues, this text discusses the design of the food processing system and the industrial food plant. Including modeling procedures for food processing systems and auxiliary systems, the authors discuss synthesis techniques and procedures to structure information and data on different food processing alternatives. They also cover food factory optimization and experimentation in the food plant. The book outlines solutions to plant design problems in the context of overall optimization of an agro-industrial system and corresponding food chain. It provides the work procedures and techniques needed to solve design problems.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781574446029
Rok wydania:
2005
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
416
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
22.9x15.2x2.8
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

ECONOMIC AND TECHNICAL CONTEXT OF FOOD PLANT DESIGN
Food Science, Technology, and Engineering
Socioeconomic and Technical Context
References

MATHEMATICAL MODELING OF FOOD PROCESSING SYSTEMS AND FOOD PLANT SIMULATION
Transfer Phenomena and Property Balance
Transfer Properties: Viscosity, Conductivity, and Diffusivity
Heat Transfer in Fluids
Mathematical Model of a Unit Operation: Hot Air Drying
Mathematical Modeling of Refrigeration and Thermal Storage Systems
Food Plant Simulation
References

DOCUMENTATION OF FOOD PLANT DESIGN
Introduction
Preliminary Studies of Food Products and Raw Materials
Literature Review and Laboratory Studies on Food Processing Technology and Engineering
Pilot Plant Studies
Food Processing Systems and Food Plant Preliminary and Final Projects
Information Handling in Flowchart Form
References

PROCESSING SYSTEM ALTERNATIVES: PROCESS SYNTHESIS
Introduction
Synthesis Methods
References

FOOD PROCESSING SYSTEM ALTERNATIVES ANALYSIS
Outlining the Problem
Selecting Design Variables
Alternative Analysis by Means of Simulation
Design Economic Criteria
Cost Estimation
References

EXPERIMENTATION IN PILOT PLANT
Introduction
Size and Structure of the Pilot Plant
Types and Applications
Pilot Plant Design
Experimentation Strategies
Capital Investment and Operation Cost
References

MATERIALS FOR CONSTRUCTION OF FOOD EQUIPMENT
Characteristics of Suitable Construction Material
Types of Materials and Applications
References

HYGIENIC DESIGN OF PROCESSING SYSTEMS AND AUXILIARY SYSTEMS
Basic Principles for Hygienic Design of Food Equipment
Hygienic Design of Auxiliary Systems in Contact with Foods
External Design of Processing Equipment and Auxiliary Systems
CIP (Clean-in-Place) System Design
References

FOOD PROCESSING PLANT DESIGN CONSIDERATIONS
Designing the Food Plant
Selecting Food Plant Site
Hygienic Design of the Food Processing Plant
References
Index

Antonio Lopez-Gomez, Gustavo V. Barbosa-Canovas

Barbosa-Canovas, Gustavo V. Gustavo F. GutiA(c)rrez-LA3pez is Professor of Foo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia