• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Freezing: Today and Tomorrow » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Freezing: Today and Tomorrow

ISBN-13: 9781447134480 / Angielski / Miękka / 2012 / 203 str.

William B. Bald
Food Freezing: Today and Tomorrow Bald, William B. 9781447134480 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Freezing: Today and Tomorrow

ISBN-13: 9781447134480 / Angielski / Miękka / 2012 / 203 str.

William B. Bald
cena 401,58
(netto: 382,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Freezing: Today and Tomorrow represents the contributions of the invited speakers to an advanced study seminar held by the Institute for Applied Biology of the University of York during April 1990. The main objective of the seminar was to bring together food scientists and engineers to discuss their mutual problems and to seek new directions for possible solutions.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Springer Series in Applied Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781447134480
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000402058
Ilość stron:
203
Waga:
0.38 kg
Wymiary:
24.3 x 17.1 x 1.3
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1 The Physical State of Water in Foods.- 2 Microbiological Aspects of Frozen Foods.- 3 Freezing in Polymer-Water Systems.- 4 Thermophysical Properties of Food.- 5 Ice Crystal Growth in Idealised Freezing Systems.- 6 The Effect of Polymers on Ice Crystal Growth.- 7 The Effect of Freezing on some Properties of Quorn Myco-Protein.- 8 Microscopical Methods for Examining Frozen Foods.- 9 The Freezing of Fruit and Vegetables.- 10 Physio-chemical Problems Associated with Fish Freezing.- 11 The Special Problems of Freezing Ice Cream.- 12 A Convenience Born of Necessity: The Growth of the Modern Freezing Industry.- 13 The Use of Liquid Nitrogen in Food Freezing.- 14 Light Microscopy of Foodstuffs during Freezing and Thawing.- 15 Continuous Monitoring of Cryogen Consumption during Freezing of Foodstuffs.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia