• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Flexible Working in Food Retailing: A Comparison Between France, Germany, Great Britain and Japan » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Flexible Working in Food Retailing: A Comparison Between France, Germany, Great Britain and Japan

ISBN-13: 9780415212205 / Angielski / Twarda / 2000 / 216 str.

Christophe Baret; Steffen Lehndorff; Leigh Sparks
Flexible Working in Food Retailing: A Comparison Between France, Germany, Great Britain and Japan Baret, Christophe 9780415212205 Routledge - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Flexible Working in Food Retailing: A Comparison Between France, Germany, Great Britain and Japan

ISBN-13: 9780415212205 / Angielski / Twarda / 2000 / 216 str.

Christophe Baret; Steffen Lehndorff; Leigh Sparks
cena 654,47
(netto: 623,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 629,67
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In developed countries, the food superstore or hypermarket has become the dominant mode of food distribution; and their success has transformed the retail sector. But each new store has changed the employment regime of the stores they replace. For retailers, labour is a major cost; with opening hours being extended, and consumer demand patterns changing, one solution has been the use of part-time labour. Extensive use of such labour characterises British food retailing for example whereas it is less common in France. This book examines the reasons for such differences, and the potential which management and employees have within the operation to manage working time to their benefit. This book makes use of a four country research programme, covering France, Germany, Great Britain and Japan. Investigations and interviews at store, company and individual level, paint a picture of working time in the sector and in each of the countries. The volume provides some explanations for national differences as well as the similarities; supply and demand issues, as well as societal and social backgrounds.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Political Science > Labor & Industrial Relations
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Routledge
Seria wydawnicza:
Routledge Studies in Retailing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780415212205
Rok wydania:
2000
Numer serii:
000202825
Ilość stron:
216
Waga:
0.45 kg
Wymiary:
24.16 x 16.21 x 2.21
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Introduction 1. The rise of the large format food store Leigh Sparks 2. Employment in food retailing Leigh Sparks 3. Working time configurations; theory, methods and assumptions for an international comparison Jean Gadrey 4. The organisation of working time in large French food retail firms Christophe Baret 5. The organisation of working time in large German food retail firms Johannes Kirsch, Martina Klein, Steffen Lehndorff and Dorothea Voss-Dahm 6. The organisation of working time in large British food retail firms Paul Freathy and Leigh Sparks 7. The organisation of working time in large Japanese food retail firms Thierry Ribault 8. A societal interpretation of the differences and similarities in working time practices Jean Gadrey and Steffen Lehndorff 9. Societal constraints and strategic room for manoeuvre: what options do firms have for improving employee satisfaction? Christophe Baret

Baret, Christophe; Lehndorff, Steffen; Sparks, Leigh



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia