• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies

ISBN-13: 9781119505853 / Angielski / Twarda / 2021 / 240 str.

Mohamed Koubaa;Francisco Barba;Shahin Roohinejad
Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies Barba, Francisco J. 9781119505853 Wiley-Blackwell - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies

ISBN-13: 9781119505853 / Angielski / Twarda / 2021 / 240 str.

Mohamed Koubaa;Francisco Barba;Shahin Roohinejad
cena 804,36
(netto: 766,06 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 802,70
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biochemia
Wydawca:
Wiley-Blackwell
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781119505853
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
240
Waga:
0.56 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 1.85
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

IntroductionChapter 1: Conventional fermentation1.1. Introduction1.2. Cell division and growth kinetic1.3. Performance of a fermentation process1.4. Parameters and modes of fermentation1.5. Technologies of fermentation1.6. ConclusionChapter 2: Current developments in industrial fermentation processes2.1. Introduction2.2. Main achievements in industrial fermentation2.3. Current development in industrial fermentation2.4. ConclusionChapter 3: Culture condition changes for enhancing fermentation processes3.1. Introduction3.2. Culture media used for fermentation3.3. Impact of culture conditions on fermentation processes3.4. ConclusionChapter 4: Emerging technologies and their mechanisms of action4.1. Introduction4.2. Pulsed electric fields4.3. Ultrasound4.4. High-hydrostatic pressure4.5. Microwave irradiation4.6. ConclusionChapter 5: Biomass fractionation using emerging technologies5.1. Introduction5.2. Ultrasound application for biomass fractionation5.3. Microwave irradiation for biomass fractionation5.4. ConclusionChapter 6: Enhancing microbial growth using emerging technologies6.1. Introduction6.2. Microbial stimulation using pulsed electric fields6.3. Microbial stimulation using ultrasounds6.4. Microbial stimulation using high-hydrostatic pressure6.5. ConclusionConcluding remarks and future directions

MOHAMED KOUBAA, ESCOM, UTC, EA 4297 TIMR, Compiègne, France.FRANCISCO J. BARBA, Faculty of Pharmacy, Preventive Medicine and Public Health, Food Science, Toxicology and Forensic Medicine Department, Universitat de València, València, Spain.SHAHIN ROOHINEJAD, Burn & Wound Healing Research Center, Shiraz University of Medical Science, Shiraz, Iran.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia