• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 3: Applications Science, Technology and Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 3: Applications Science, Technology and Engineering

ISBN-13: 9780470127087 / Angielski / Twarda / 1993 / 442 str.

Y. Ed. Hui; Yui H. Hui; Y. H. Hui
Dairy Science and Technology Handbook, Volume 3: Applications Science, Technology and Engineering Hui, Y. H. 9780470127087 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 3: Applications Science, Technology and Engineering

ISBN-13: 9780470127087 / Angielski / Twarda / 1993 / 442 str.

Y. Ed. Hui; Yui H. Hui; Y. H. Hui
cena 1480,42 zł
(netto: 1409,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1472,33 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Composites are materials in which two or more distinct materials are combined together but remain uniquely indentifiable in the mixture. Composites maintain an interface between components and act in concert to provide improved specific or symbiotic characteristics not obtainable by any of the original components acting alone.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470127087
Rok wydania:
1993
Ilość stron:
442
Waga:
0.82 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 2.87
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Preface.

Contributors.

1. Quality Assurance and dairy Processing (John E. Stauffer).

2. Biotechnology of Dairy Starter Cultures (Jeffrey R. Broadbent and Jeffrey K. Kondo).

3. Computer Applications: Expert Systems (Robert L. Olsen).

4. Dairy Equipment and Supplies (Thomas Gilmore and Jim Shell).

5. Engineering: plant Design, Processing, and Packaging (Vance Caudill).

Appendix. Company Listing.

Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia