• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2: Product Manufacturing » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2: Product Manufacturing

ISBN-13: 9780470127070 / Angielski / Twarda / 2006 / 448 str.

Y. Ed. Hui; Yui H. Hui; Y. H. Hui
Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2: Product Manufacturing Hui, Y. H. 9780470127070 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2: Product Manufacturing

ISBN-13: 9780470127070 / Angielski / Twarda / 2006 / 448 str.

Y. Ed. Hui; Yui H. Hui; Y. H. Hui
cena 1480,42 zł
(netto: 1409,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1472,33 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470127070
Rok wydania:
2006
Ilość stron:
448
Waga:
0.82 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 2.87
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Preface.

Contributors.

Chapter 1. Yogurt. – Ramesh C. Chandan and Khem M. Shahani

Chapter 2. Ice Cream and Frozen Desserts. – Rafael Jiménez–Flores, Norman J. Klipfel, and Joseph Tobias

Chapter 3. Cheese. – K. Rajinder Nath

Chapter 4. Concentrated and Dried Dairy Products. – Marijana Caric

Chapter 5. Dairy Microbiology and Safety. – P.C. Vasavada and Maribeth A. Cousin

Appendix. Food and Drug Administration, Part 135–Frozen Desserts, April 1, 1992.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia