• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chromatography in Food Science and Technology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chromatography in Food Science and Technology

ISBN-13: 9781566767491 / Angielski / Twarda / 1999 / 568 str.

Tibor Cserhati;Esther Forgacs
Chromatography in Food Science and Technology Tibor Cserhati Esther Forgacs  9781566767491 Taylor & Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chromatography in Food Science and Technology

ISBN-13: 9781566767491 / Angielski / Twarda / 1999 / 568 str.

Tibor Cserhati;Esther Forgacs
cena 2060,34
(netto: 1962,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1889,01
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Cserhbti and Forgbcs (both chemistry, Hungarian Academy of Sciences) compile and concisely evaluate recent results in the rapidly developing domain of chromatography, briefly enumerate the methods applied, and critically discuss the results. Under theory and practice they discuss gas chromatography,

oCompilation and evaluation of the newest applications of chromatography for food science and technology
oEnumeration of chromatographic methods and critical discussion of results

This book presents a unique collection of up-to-date chromatographic methods for the separation and quantitative determination of carbohydrates, lipids, proteins, peptides, amino acids, vitamins, aroma and flavor compounds in a wide variety of foods and food products. Chromatography in Food Science and Technology presents a concise evaluation of existing chromatographic methods used for many food and food product macro and microcomponents. Chromatographic methods are compiled according to the character of the food components to be separated.

The book's chapters deal separately with the different classes of food components, presenting both gas and liquid chromatographic methods used for their determination, and discussing the advantages and disadvantages of each.

Unlike other references, Chromatography in Food Science and Technology is entirely devoted to the use of chromatography for food analysis, and focuses on practical, food-related examples. It treats the theoretical aspects of chromatography briefly, to the degree that the information helps the use and development of new analytical methods for the separation of any kind of food components.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Science > Research & Methodology
Wydawca:
Taylor & Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781566767491
Rok wydania:
1999
Ilość stron:
568
Waga:
1.23 kg
Wymiary:
24.59 x 15.9 x 3.15
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

PrefaceList of Abbreviations Theory and practice of chromatographyoGas chromatography oLiquid chromatographyoThin-layer chromatography oHigh performance liquid chromatographyoCapillary electrophoresisMacrocomponents in foodsoSeparation of carbohydratesoMono- and disaccharides oOligo- and polysaccharides, decomposition productsoSeparation of lipids oFatty acids oTriglycerides oSteroids oOther lipoid compoundsoSeparation of amino acids, amines, peptides and proteinsoAmino acids oAnionsMicrocomponents in foods oVitamins and provitamins oMiscellaneous bioactive microcomponents oAroma and flavor components oColor pigments oSeparation of food additivesoGas-liquid chromatography oThin-layer chromatography oHigh performance liquid chromatography oCapillary zone electrophoresis and micellar electrokinetic capillary chromatography

Institute of Chemistry, Chemical Research CenterHungarian Academy of Sciences. Institute of Chemistry, Chemical Research CenterHungarian Academy of Sciences.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia