• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chemistry and Technology of Honey Production » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chemistry and Technology of Honey Production

ISBN-13: 9783319657493 / Angielski / Miękka / 2017 / 40 str.

Ettore Baglio
Chemistry and Technology of Honey Production Ettore Baglio 9783319657493 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chemistry and Technology of Honey Production

ISBN-13: 9783319657493 / Angielski / Miękka / 2017 / 40 str.

Ettore Baglio
cena 241,50
(netto: 230,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 231,29
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This Brief explains and discusses honey and its production from a chemical perspective. In this Brief, the author addresses the factors that influence the composition of the honey as well as the consequences that the composition has on properties such as color, crystallization, density, viscosity, or the refractive index.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biochemia
Science > Chemia - Analityczna
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Springerbriefs in Molecular Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319657493
Rok wydania:
2017
Wydanie:
2018
Numer serii:
000428302
Ilość stron:
40
Waga:
0.08 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 0.25
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

The Industry of Honey: An Introduction.- Honey: Processing Techniques and Treatments.- Overheating Indexes and Honey Quality.

Ettore Baglio holds a MSc from the University of Catania (Italy), and he has been working in the food industry and analytical services since 2009. His main activities in the food sector are devoted to dairy and cheese products, and include the study of the analytical composition of cow’s milk cheeses in terms of lipidic content and protein amount, the development and improvement of original production methods in the field of traditional cheeses, and the use of innovative food additives in cheese composition without deviation from historical recipes. After five years of continuous consultancy activities, he has been appointed as Field Development Representative (Food & Environmental Business) at Mérieux Nutriscience Italia (Italy), in which he is mostly conducting analytical services and scientific support to the industrial food sector (chemistry, microbiology, regulatory, and organoleptic features). Ettore Baglio has published the first book of the SpringerBriefs Series in Chemistry of Foods, ‘Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation’, in 2014. 

This Brief explains and discusses honey and its production from a chemical perspective. It outlines why honey is a special and unique food, being produced by bees from the nectar of plants or from secretions of living parts of plants. Although glucose and fructose are the main constituents of honey, its overall composition is far from being simple or uniform: other substances such as organic acids, enzymes, or minerals are found in varying amounts. 

In this Brief, the author addresses the factors that influence the composition of the honey as well as the consequences that the composition has on properties such as color, crystallization, density, viscosity, or the refractive index. This Brief also introduces some of the most commonly used quality parameters for the determination of ageing and/or overheating: 5-hydroxymethylfurfural (HMF) and diastase. Other recently proposed constituents for quality parameters are also mentioned, e.g. 1,2 dicarbonyl compounds (3 deoxyglucosone, methylglyoxal, glyoxal) and furosine, also named 2-furoylmethyl lysine.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia