• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications

ISBN-13: 9780128132661 / Angielski / Miękka / 2020 / 812 str.

Yolanda Pico
Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications Yolanda Pico 9780128132661 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications

ISBN-13: 9780128132661 / Angielski / Miękka / 2020 / 812 str.

Yolanda Pico
cena 849,71
(netto: 809,25 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 849,71
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemia - Analityczna
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128132661
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
812
Waga:
18.25 kg
Wymiary:
27.64 x 21.59 x 4.6
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

PART I: Chemical Analysis of Food 1. Basics and Advances in Sampling and Sample Preparation 2. Data Analysis and Chemometrics 3. Near-Infrared, Mid-Infrared, and Raman Spectroscopy 4. Nuclear Magnetic Resonance 5. The Applications of nanotechnology 6. Molecular Techniques 7. Microfluidic Devices, Biosensors 8. Electronic Noses and Tongues 9. Liquid Chromatography 10. Gas Chromatography 11. Electrophoresis 12. Mass Spectrometry 13. Ambient Mass Spectrometry 14. Imaging techniques 15. Omics Approaches in Food Analysis

PART II: Applications 16. Traceability 17. Food Authenticity and Fraud 18. Food Proteomics 19. Biologically Active, Health Promoting Food Components 20. Novel Food and Nutritional Supplements 21. Foodomics Evaluation of Genetically Modified Organisms 22. Flavours and Odours 23. Emerging Contaminants 24. Natural Toxins Analysis 25. Allergens 26. Metal speciation 27. Radionuclides 28. Food Contact Materials 29. Nanomaterials 30. Organics foods



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia