• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste

ISBN-13: 9780323996068 / Angielski / Twarda / 2025

Annie Hill
Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste Annie Hill 9780323996068 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste

ISBN-13: 9780323996068 / Angielski / Twarda / 2025

Annie Hill
cena 1009,03
(netto: 960,98 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1009,03
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste, Second Edition covers micro-organisms of significance to the brewing industry, including the most recent threats to beer quality and stability that have emerged. Reflecting the significant surge in production of no- and low-alcohol (NOLO) beers and Hard Seltzers since the publication of the 1st edition, and the lack of information available on the increased microbiological risk associated with these beverages – and how to control them, a new chapter "Maintaining microbiological quality control in Hard Seltzers and NOLO beverages" provides best practices in ensuring safe and effective management in production and stability. Sustainability and the environment have been at the forefront of brewers strategic thinking for many years. The first edition of Brewing Microbiology included coverage of anaerobic treatments of brewery waste and waste-water treatment. This section has been expanded to cover recent innovations in the valorization of brewery waste streams, such as biotransformation of brewers spent grains.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing
Seria wydawnicza:
Woodhead Publishing Food Science, Technology and Nutrition
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323996068
Rok wydania:
2025
Numer serii:
000904753
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Part One Yeast: properties and management 1. Yeast: an overview 2. Yeast quality assessment, management and culture maintenance 3. Modelling yeast growth and metabolism for optimum performance 4. Advances in metabolic engineering of yeasts 5. Yeast identification and characterization Part Two Spoilage bacteria and other contaminants 6. Toxigenic fungi and mycotoxins in the barley-to-beer chain 7. Gram-positive spoilage bacteria in brewing 8. Gram-negative spoilage bacteria in brewing (now with new author) 9. Strictly anaerobic beer-spoilage bacteria Part Three Reducing microbial spoilage: design and technology 10. Hygienic design and Cleaning-In-Place (CIP) systems in breweries 11. Reducing microbial spoilage of beer using filtration 12. Reducing microbial spoilage of beer using pasteurisation 13. Maintaining microbiological quality control in Hard Seltzers and NOLO beverages 14. Rapid detection and identification of spoilage bacteria in beer 15. Beer packaging: microbiological hazards and considerations 16. Assuring the microbiological quality of draught beer Part Four Impact of microbiology on sensory quality 17. Impact of yeast and bacteria on beer appearance and flavour 18. Sensory analysis as a tool for beer quality assessment with an emphasis on its use for microbial control in the brewery Part Five The recycling and valorisation of brewing residues (new section title) 19. Anaerobic treatment of brewery wastes 20. Water treatment and reuse in breweries



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia