• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish

ISBN-13: 9781599621142 / Angielski / Twarda / 2012 / 272 str.

Jesse Griffiths; Jody Horton; Andrew Zimmern
Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish Griffiths, Jesse 9781599621142 Welcome Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish

ISBN-13: 9781599621142 / Angielski / Twarda / 2012 / 272 str.

Jesse Griffiths; Jody Horton; Andrew Zimmern
cena 153,72 zł
(netto: 146,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 152,88 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

2012 IPPY Bronze Award in the Cookbook category (Independent Publisher Book Awards)
ForeWord Reviews 2012 Book of the Year Award Finalist (TBA)
2013 James Beard Foundation Book Awards, Nominee Finalist
Born from the principles of the local food movement, a growing number of people are returning to hunting and preparing fish and game for their home tables." Afield: A Chef's Guide to Preparing and Cooking Wild Game and Fish"is at once a manifesto for this movement and a manual packed with everything the new hunter needs to know. Wild foods, when managed responsibly, are sustainable, ethical, and delicious, and author Jesse Griffiths combines traditional methods of hunting, butchering, and preparing fish and game with 85 mouthwatering recipes.
"Afield" throws open the doors of field dressing for novice and experienced hunters alike, supplying the know-how for the next logical step in the local, sustainable food movement. Stemming from a commitment to locally grown vegetables and nose-to-tail cooking, Griffiths is an expert guide on this tour of tradition and taste, offering a combination of hunting lessons, butchery methods, recipes, including how to scale, clean, stuff, fillet, skin, braise, fry and more. Fellow hunting enthusiast and food photographer Jody Horton takes you into the field, follows Griffiths step-by-step along the way and then provides you with exquisite plate photograph of the finished feasts. Filled with descriptive stories and photographs, "Afield" takes the reader along for the hunt, from duck and dove to deer and wild hog.
Game and fish include:
Doves, Deer, Hogs, Squirrel, Rabbits, Ducks, Geese, Turkey, Flounder, White Bass, Crabs, Catfish, and more."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Game
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Regional & Ethnic - American - General
Wydawca:
Welcome Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781599621142
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
272
Waga:
1.35 kg
Wymiary:
26.67 x 21.59 x 3.17
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Horton, Jody Tanya Holland is the executive chef and owner of B... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia