• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Guide to Canning, Freezing, Curing, & Smoking Meat, Fish, & Game » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Guide to Canning, Freezing, Curing, & Smoking Meat, Fish, & Game

ISBN-13: 9781580174572 / Angielski / Miękka / 2002 / 192 str.

JR. Wilbur F. Eastman
A Guide to Canning, Freezing, Curing, & Smoking Meat, Fish, & Game Wilbur F., Jr. Eastman 9781580174572 Storey Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Guide to Canning, Freezing, Curing, & Smoking Meat, Fish, & Game

ISBN-13: 9781580174572 / Angielski / Miękka / 2002 / 192 str.

JR. Wilbur F. Eastman
cena 65,14 zł
(netto: 62,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 65,32 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Preserve your meat properly and enjoy unparalleled flavor when you re ready to eat it. This no-nonsense reference book covers all the major meat preserving techniques and how to best implement them. You ll learn how to corn beef, pickle tripe, smoke sausage, cure turkey, and much more, all without using harsh chemicals. You ll soon be frying up delicious homemade bacon for breakfast and packing your travel bag with tender jerky for snack time."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Specific Ingredients - Seafood
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
Storey Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781580174572
Rok wydania:
2002
Wydanie:
Revised and Upd
Ilość stron:
192
Waga:
0.38 kg
Wymiary:
22.86 x 15.75 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia