• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Formulary of Candy Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Formulary of Candy Products

ISBN-13: 9780820603537 / Angielski / Twarda / 1998 / 464 str.

Norman Harris; M. S. Peterson; Silvio Crespo
A Formulary of Candy Products Norman Harris M. S. Peterson Silvio Crespo 9780820603537 Chemical Publishing Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Formulary of Candy Products

ISBN-13: 9780820603537 / Angielski / Twarda / 1998 / 464 str.

Norman Harris; M. S. Peterson; Silvio Crespo
cena 688,66 zł
(netto: 655,87 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 684,90 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"This book brings together a remarkable number of industrial recipes for all types of confectionery. In its second edition, this book takes over where Skuse's Complete Confectioner left off after a hundred years of providing detailed recipes for the chocolate and sugar confectionery industry" Food Trade Press, England

"This book brings together a remarkable number of industrial recipes for all types of confectionery. In its second edition, this book takes over where Skuses Complete Confectioner left off after a hundred years of providing detailed recipes for the chocolate and sugar confectionery industry"Food Trade Press, England

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Confectionery
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Chemical Publishing Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780820603537
Rok wydania:
1998
Wydanie:
Enlarged
Ilość stron:
464
Waga:
0.73 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 3.02
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia