• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Introduction to Food Process Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Introduction to Food Process Engineering

ISBN-13: 9781439809181 / Angielski / Twarda / 2014 / 722 str.

Albert Ibarz;Gustavo V. Barbosa-Canovas
Introduction to Food Process Engineering Albert Ibarz Gustavo V. Barbosa-Canovas  9781439809181 Taylor & Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Introduction to Food Process Engineering

ISBN-13: 9781439809181 / Angielski / Twarda / 2014 / 722 str.

Albert Ibarz;Gustavo V. Barbosa-Canovas
cena 485,78
(netto: 462,65 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 478,50
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Consumer expectations are systematically growing, with demands for foods with a number of attributes, which are sometimes difficult for manufacturers to meet. The engineering processes that are needed to obtain top-quality foods are a major challenge due to the diversity of raw materials, intermediates, and final products. As in any other enterprise, the food industry must optimize each of the steps in the production chain to attain the best possible results. There is no question that a very important aspect to take into consideration when developing a process, designing a food factory, or modifying existing facilities is the in-depth knowledge of the basic engineering aspects involved in a given project. Introduction to Food Process Engineering covers the fundamental principles necessary to study, understand, and analyze most unit operations in the food engineering domain. It was conceived with two clear objectives in mind: 1) to present all of the subjects in a systematic, coherent, and sequential fashion in order to provide an excellent knowledge base for a number of conventional and unconventional processes encountered in food industry processing lines, as well as novel processes at the research and development stages; 2) to be the best grounding possible for another CRC Press publication, Unit Operations in Food Engineering, Second Edition, by the same authors. These two books can be consulted independently, but at the same time, there is a significant and welcomed match between the two in terms of terminology, definitions, units, symbols, and nomenclature. Highlights of the book include:

  • Dimensional analysis and similarities
  • Physicochemistry of food systems
  • Heat and mass transfer in food
  • Food rheology
  • Physical properties
  • Water activity
  • Thermal processing
  • Chilling and freezing
  • Evaporation
  • Dehydration
  • Extensive examples, problems, and solutions

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - General
Wydawca:
Taylor & Francis
Seria wydawnicza:
Food Preservation Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439809181
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000315347
Ilość stron:
722
Waga:
1.35 kg
Wymiary:
25.65 x 18.29 x 3.81
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction to Unit Operations. Unit Systems, Dimensional Analysis, and Similarities. Introduction to Transport Phenomena. Momentum, Energy, and Mass Transfer. Macroscopic Balances. Physicochemistry of Food Systems. Mass Transfer. Air–Water Interactions. Water Activity. Mechanical Properties. Thermal Properties of Food. Optical Properties of Foods. Rheology of Food Products. Electrical Properties of Foods. Physical and Chemical Properties of Food Powders. Heat Transfer by Conduction. Heat Transfer by Convection. Heat Transfer by Radiation. Refrigeration. Thermal Processing of Foods. Emerging Technologies in Food Processing. Concentration. Dehydration. Dehydration. Hygienic Design of Food Processes. Packaging of Foods. Appendix. References. Index.

Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Canovas



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia