• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

ISBN-13: 9780854048915 / Angielski / Twarda / 2004 / 618 str.

P. a. Williams; G. O. Phillips
Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 P. a. Williams G. O. Phillips 9780854048915 Royal Society of Chemistry - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

ISBN-13: 9780854048915 / Angielski / Twarda / 2004 / 618 str.

P. a. Williams; G. O. Phillips
cena 485,54
(netto: 462,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 482,55
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The latest volume in the successful Special Publication Series captures the most recent research findings in the field of food hydrocolloids. The impressive list of contributions from international experts includes topics such as: * Hydrocolloids as dietary fibre * The role of hydrocolloids in controlling the microstructure of foods * The characterisation of hydrocolloids * Rheological properties * The influence of hydrocolloids on emulsion stability * Low moisture systems * Applications of hydrocolloids in food products Gums and Stabilisers for the Food Industry 12, with its wide breadth of coverage, will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780854048915
Rok wydania:
2004
Numer serii:
000037735
Ilość stron:
618
Waga:
1.03 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 3.33
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Williams, P. a. Williams, North East Wales Institute, UK.... więcej >
Phillips, G. O. Phillips, Research Transfer Ltd., Cardiff, UK.... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia