• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Food of Campanile: Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Food of Campanile: Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook

ISBN-13: 9780812992038 / Angielski / Miękka / 1997 / 320 str.

Mark Peel; Nancy Silverton
The Food of Campanile: Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook Peel, Mark 9780812992038 Villard Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Food of Campanile: Recipes from the Famed Los Angeles Restaurant: A Cookbook

ISBN-13: 9780812992038 / Angielski / Miękka / 1997 / 320 str.

Mark Peel; Nancy Silverton
cena 73,22 zł
(netto: 69,73 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 72,62 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Food of Campanile skillfully blends sophistication and simplicity, making the recipes not only mouthwatering but entirely approachable for the home cook.

A Sampling of Recipes:
- Cold Steamed Mussels with Marjoram Pesto
- Baked Radicchio with Gorgonzola and Red Pears
- Farro and Mushroom Soup
- Torn Pasta with Lobster, Fava Beans, and Currant Tomatoes
- Saffron Risotto with Clams, Spanish Sausage, and Borlotti Beans
- Kale with Crisp Garlic
- Grilled Prime Rib Steak with Red Wine Sauce
- Crisp Flattened Chicken with Wilted Parsley
- Grilled Scallops with Warm Leek and Bacon Salad
- Potato Parsnip Puree
- Lemon Meringue Tart with Champagne Vinegar Sauce
- Chocolate-Hazelnut Biscotti

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Italian
Cooking > Regional & Ethnic - American - California Style
Cooking > History
Wydawca:
Villard Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780812992038
Rok wydania:
1997
Ilość stron:
320
Waga:
0.47 kg
Wymiary:
22.86 x 15.44 x 1.98
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Peel, Mark Mark Peel is the author of Good Times, Hard Times ... więcej >
Silverton, Nancy Nancy Silverton and her husband, Mark Peel, own an... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia