• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Monosaccharides: Their Chemistry and Their Roles in Natural Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Monosaccharides: Their Chemistry and Their Roles in Natural Products

ISBN-13: 9780471953432 / Angielski / Miękka / 1995 / 594 str.

P. M. Collins; Robert J. Ferrier; Peter M. Collins
Monosaccharides: Their Chemistry and Their Roles in Natural Products Collins, Peter C. 9780471953432 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Monosaccharides: Their Chemistry and Their Roles in Natural Products

ISBN-13: 9780471953432 / Angielski / Miękka / 1995 / 594 str.

P. M. Collins; Robert J. Ferrier; Peter M. Collins
cena 703,96
(netto: 670,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 701,06
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Monosaccharides Their Chemistry and Their Roles in Natural Products Peter Collins University of London, UK Robin Ferrier Victoria University of Wellington, NZ An in-depth text for students starting their study of carbohydrate chemistry, Monosaccharides relates the vast field of carbohydrate chemistry to both synthetic organic chemistry and biological processes. The structures and reactions of monosaccharides are examined in detail and their applications in synthesis and as biologically active compounds are discussed and explained at length. This textbook, written by two well-known experienced teachers and researchers in carbohydrate chemistry, provides:
* up-to-date coverage of this rapidly expanding and developing field
* classification of monosaccharide reactions according to reaction site
* treatment of monosaccharides as organic compounds with rationalized chemistry
* more than 1000 references to the primary literature
* a discussion of monosaccharides as components of biologically active compounds
Monosaccharides will be invaluable for students and lecturers alike in organic, bioorganic and natural products chemistry, biochemistry, glycobiology and molecular biology.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemia - Organiczna
Science > Chemia - Fizyczna
Science > Biochemia
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471953432
Rok wydania:
1995
Ilość stron:
594
Waga:
0.93 kg
Wymiary:
22.76 x 15.24 x 3.58
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Preliminary Matters––Structures, Shapes and Sources.

Reactions and Products of Reactions at the Anomeric Centre.

Reactions and Products of Reactions at Non–Anomeric Carbon Atoms.

Reactions and Products of Reactions of the Hydroxyl Groups.

The Chemical Synthesis of Oligosaccharides.

Synthesis of Enantiomerically Pure Non–Carbohydrate Compounds by Use of Monosaccharides.

Natural Products Related to and Containing Monosaccharides.

Appendices.

Indexes.

An in–depth text for students starting their study of carbohydrate chemistry, Monosaccharides relates the vast field of carbohydrate chemistry to both synthetic organic chemistry and biological processes. The structures and reactions of monosaccharides are examined in detail and their applications in synthesis and as biologically active compounds are discussed and explained at length. This textbook, written by two well–known experienced teachers and researchers in carbohydrate chemistry, provides:
∗ up–to–date coverage of this rapidly expanding and developing field
∗ classification of monosaccharide reactions according to reaction site
∗ treatment of monosaccharides as organic compounds with rationalized chemistry
∗ more than 1000 references to the primary literature
∗ a discussion of monosaccharides as components of biologically active compounds
Monosaccharides will be invaluable for students and lecturers alike in organic, bioorganic and natural products chemistry, biochemistry, glycobiology and molecular biology.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia