• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Oxford Handbook of Food Fermentations » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Oxford Handbook of Food Fermentations

ISBN-13: 9780199742707 / Angielski / Twarda / 2014 / 822 str.

Charles W. Bamforth; Robert E. Ward
Oxford Handbook of Food Fermentations Bamforth, Charles W. 9780199742707 Oxford University Press, USA - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Oxford Handbook of Food Fermentations

ISBN-13: 9780199742707 / Angielski / Twarda / 2014 / 822 str.

Charles W. Bamforth; Robert E. Ward
cena 808,37
(netto: 769,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 792,99
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Fermentation, as a chemical and biological process, is everywhere. Countless societies throughout history have used it to form a vast array of foods and drinks, many of which were integral and essential to those cultures; it could be argued that the production of beer and bread formed the basis of many agriculture-based civilizations. Today, nearly every person on the planet consumes fermented products, from beer and wine, to bread and dairy products, to certain types of meat and fish. Fermentation is a nearly ubiquitous process in today's food science, and an aspect of chemistry truly worth understanding more fully.
In The Oxford Handbook of Food Fermentations, Charles W. Bamforth and Robert E. Ward have collected and edited contributions from many of the world's experts on food fermentation, each focused on a different fermentation product. The volume contains authoritative accounts on fermented beverages, distilled beverages, and a diverse set of foods, as well as chapters on relevant biotechnology. Each chapter embraces the nature of the product, its production, and its final composition. The text also touches on the raw materials and processes involved in producing packaged foodstuff, and the likely future trends in each area. In the conclusion, Bamforth and Ward present a comparison between the various products and the diverse technologies employed to produce them. Fermentation is a multifaceted process that affects a wide variety of products we consume, and The Oxford Handbook of Food Fermentations is the definitive resource that captures the science behind fermentation, as well as its diverse applications.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Science > Biochemia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Oxford University Press, USA
Seria wydawnicza:
Oxford Handbooks
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780199742707
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000252026
Ilość stron:
822
Waga:
1.48 kg
Wymiary:
24.89 x 17.53 x 4.32
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta

this is an excellent book and despite being science-heavy, it is easy to read and understand. It would be ideal as a textbook for undergraduate or postgraduate students Chemistry World This exceptional book is full of information on fermented food products, valuable for the increasing interest in the topic and the corresponding increase in the number of courses in food science. ... This book belongs in many libraries. Highly recommended. CHOICE

Charles W. Bamforth is the Anheuser-Busch Endowed Professor of Malting and Brewing Sciences at the University of California, Davis. He is the author of Beer: Tap into the Art and Science of Brewing (3rd edition: Oxford University Press, 2009). Robert E. Ward is Assistant Professor of Nutrition and Food Sciences at Utah State University.

Bamforth, Charles W. Dr. Charlie Bamforth is the Anheuser-Busch Endowed... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia